2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست
ول کن باباعموتم میدونه ،دیگه چیکارکنه سرپیری ابروی خودشو ببره؟

دقیقاااا زن مرد ایقدر کنارهم میتونن ازهمچی همیدگه بفهمن بعر۲۰سال خیانت خوبم میفهمه خودشو ب نفهمی زده بیچاره

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

برام سواله طرف خسته نشده از رفتن پیش یه زن بعد۲۰سال؟تنوع دلش نحاسته یعنی دوتاشون؟

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۳ سال ازش کوچیکترم دیگه حس و حال س... س ندارم

منم ۱۳سال

چندسالته؟من ۲۷

حس ندارم دیگه ۲سالی هس مث مجسما شدم الانم ک باردارم بدتر بنظرت ازچیه؟

لعنت بهش

خجالت نمیکشه اون الان با این سم باید به فکر عروس کردن دخترش و زن آوردن برای پسرش باشه

نه تازه فیلش یاد هندستون کنه

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

۴۳ دیگهگفتم ۱۳ سال از زنعمو اسی کوچیکترم

هاندیدم اونوکامنتو

هی زندگی من ک میگم زندگی کن کیف کن خوش بگذرون تنوع بدین فانتزی ببرید باا

برام سواله طرف خسته نشده از رفتن پیش یه زن بعد۲۰سال؟تنوع دلش نحاسته یعنی دوتاشون؟

شاید دوسش داشته مرده. شایدم زنعموم ولش نمیکنه.مرده ام چندتا زیر دستش داره

همه چشمشون بمنه ولی گیر یه ادم بی خاصیتم
شاید دوسش داشته مرده. شایدم زنعموم ولش نمیکنه.مرده ام چندتا زیر دستش داره

خب اوکی همونه پس ک گفتم تنوع داده

چیکار

بگو گور باباش

دخالت کنی قتل صورت بگیره

تاوان میدی

نگیره هم عموت بهتر از خودت خبر داره

میدونه چخبره راضی ب رضا ی زن عموته

پس بیخودی به غیرتت بگو درجا نزنه

کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم