2777
2789

صددرصد همینه، گاهی اوقات واقعا وقتی فشار میاد بهترین کار تنها گذاشتن مرده

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

درسته

رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

جااااان

جونت سلامت

مردا یه هر از چندگاهی میرن تو غار تنهایی

برای اینکه شرایطشون رو تجزیه تحلیل کنن و راه حل درست رو انتخاب کنن اینکارو میکنن

چون غرورشان اجازه نمیده که با کسی مشورت کنن

و دوست دارن خودشون مشکلات رو حل کنن

اما زن ها برعکس دوست دارن خودشون رو خالی کنن و به مشورت نیاز دارن

به خاطر همین تو وقتی به یه زن و مرد بگی برو روانشناس یا مشاور

مردا بیشتر اوقات مخالفت میکنن اما زن ها مشکلی ندارن

اما زن های که استقلال دارن بعضی وقتا سکوت هم میکنن

ولی خب این ویژگی ها همیشه درست نیست

مردا لازمه که بعضی وقتا حرف دلشون رو بزنن