بچه ها من هفت ماه پیش همسر نازنینمو از دست دادم خلاصه بگم همسرم خانواده درست حسابی نداشت،همسر من خیلی خیلی مهربون بود و خیلی به خانوادم محبت میکرد،وقتی از پیشم رفت اون اوایل مادرم خیلی گریه میکرد ولی الان از چهلم ببعد دیگه سر خاک نیومده دیگه مشکی نمیپوشه میگه و میخنده،من خیلی خیلی ناراحتم از دستش دوست دارم برادرم بمیره ببینم مامانم سر خاک اونم نمیره،بچه ها حق دارم ناراحت باشم؟؟؟
نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵ای نر/پسر خراب مگه خری زدم درخواست نده باز درخواست میدی ، مگه خری؟. تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تاریخ تولد و اگر ساعت تولدتو میدونی بهم بگو اگر نمیدونی حدودیش رو بگو
برسی جایگاه سیارات و اسمان برای زمانیکه شما دنیا اومدین
نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵ای نر/پسر خراب مگه خری زدم درخواست نده باز درخواست میدی ، مگه خری؟. تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌
دور از جون این چ حرفیه عزیزم😑مگه تقصیر تو بوده این چیزا
یه نگاه میکنم بهت میگم
خدا رحمتش کنه خاله. طبیعتا اون نباید ناراحت باشه شوهر تو بود شوهر اون نبود که
ولش کن بیخیال باش فکر زندگی خودت باش
اگه بچه داری فکرت به بچت باشه
قو ، فقط ۱ بار عاشق میشه ۱ بار جفت انتخاب میکنه صدا نداره اما وقتی عاشق میشه آواز زیباییو میخونه فقط ۲بار آواز میخونه۱ بار هنگام عاشقی ۱ بار هنگام مرگ 🦢🤍