2777
2789
عنوان

مادرم

292 بازدید | 27 پست

بچه ها من هفت ماه پیش همسر نازنینمو از دست دادم خلاصه بگم همسرم خانواده درست حسابی نداشت،همسر من خیلی خیلی مهربون بود و خیلی به خانوادم محبت میکرد،وقتی از پیشم رفت اون اوایل مادرم خیلی گریه میکرد ولی الان از چهلم ببعد دیگه سر خاک نیومده دیگه مشکی نمیپوشه میگه و میخنده،من خیلی خیلی ناراحتم از دستش دوست دارم برادرم بمیره ببینم مامانم سر خاک اونم نمیره،بچه ها حق دارم ناراحت باشم؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سخته خیلی سخته تسلیت میگم بهت اما مادرت هم نمیتونه پا به پای شما بیاد اون هم حق زندگی داره

عربزم برای خودت خودت باید آرامش درست کنی میدونم سخته خودم گمشده دارم میفهمم اما اما اما اول و اخر خودت هستی

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

خدانکنه .چرا پای برادرتو میکشی وسط؟

بهت تسلیت میگم عزیزم🖤.خیلی ناراحت شدم برات.روح همسرت شاد باشه.اما خب چه میشه کرد.همینه دیگه.خاک سرده.ایشون واسه شماخیلی عزیز بوده.ناراحت نباش از مادرت.طبیعیه.همه همینن

اخه اونقد که همسرم به مادرم محبت میکرد ,برادرم نمیکرد

ددورت بگردم.کاملا درکت میکنم.میفهمم چی میگی.اما همه همینن.بالاخره مادرتم عزاداری کرده.مطمئن باش یادش نرفته.قطعا حال شخوب نیست.اما به خاطر روحیه تو باید حالش خوب باشه.مطمئن باش میخواد به زندگی ادامه بدید.غم سنگینیه.قطعا اینطوره.اما این بنده خدا هم باید حالشو خوب کنه.به خاطر تو عزیزم