2777
2789
عنوان

مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 27 پست

الهی🥲❤️

عزیزم میخای نجومیتو چک کنم؟حدودا میتونم بگم کی اوضاع برات بهتر میشه

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵ای نر/پسر خراب مگه خری زدم درخواست نده باز درخواست میدی ، مگه خری؟. تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون میشم

عزیزم تاریخ تولد و اگر ساعت تولدتو میدونی بهم بگو اگر نمیدونی حدودیش رو بگو

برسی جایگاه سیارات و اسمان برای زمانیکه شما دنیا اومدین

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵ای نر/پسر خراب مگه خری زدم درخواست نده باز درخواست میدی ، مگه خری؟. تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن

23 آذر 71 ساعت 12 و نیم ظهر خبر مرگم

دور از جون این چ حرفیه عزیزم😑مگه تقصیر تو بوده این چیزا

یه نگاه میکنم بهت میگم

سلام عزیزم خیلیی ناراحت شدم برات

کودوم شهری

تهرانی؟

اگه همشهری هستیم شاید بشه بهت کمک کنم

مردها و نرها به من درخواست ندین 💩هر نری که به من درخواست بده یعنی امضای خراب بودن مادرش رو زده و بیناموصه🖕🖕

با عرض معذرت، اما فکر نمیکنم هیچ دختری بدون داشتن یک بکگراند سیاه از خانواده، آرزوی مرگ برادرش رو داشته باشه.

این موضوع کندن رخت سیاه از تن، اصلا دلیل مناسبی برای نفرین و نابودی کسی نیست.

تاپیک سرکاری هست بنظرم

خدا رحمتش کنه خاله. طبیعتا اون نباید ناراحت باشه شوهر تو بود شوهر اون نبود که

ولش کن بیخیال باش فکر زندگی خودت باش

اگه بچه داری فکرت به بچت باشه

قو ، فقط ۱ بار عاشق میشه ۱ بار جفت انتخاب میکنه صدا نداره اما وقتی عاشق میشه آواز زیباییو میخونه فقط ۲بار آواز میخونه۱ بار هنگام عاشقی ۱ بار هنگام مرگ 🦢🤍

خدا رحمتش کنه خاله. طبیعتا اون نباید ناراحت باشه شوهر تو بود شوهر اون نبود کهولش کن بیخیال باش فکر ز ...

مرسی قربونت برم البته من افسردگی شدید دارم فکر کنم حرفام و تفکراتم به خاطر افسردگیمه