2777
2789
عنوان

تب شیر

20043 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من ۲۰روزه زایمان کردم ازدیشب تب و لرز کردم صبح رفتم دکتر گتش ک تب شیردهی هستش وسینه راستم دچار التهاب شده خیلی حالم بده

کسی مث من بوده؟

تجربه ای دارین؟؟

چیکار کردین حالتون بهتربشه؟

عزیزم مرتب شیرت رو بدوش 

کیسه اب گرم خیلی خوبه 

برو حموم زیر دوش ماساژ بده سینه هاتو

اگه شیر بمونه تو سینه اذیت میشی

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه ندارم اما میدونم باید کم کم زیر آب گرم سینتون رو بمالید تا نرم بشه میدونم دردناکه اما به خاطر موندن شیر تو سینه اینجوری شدین ک اگه حل نشه و به فکر راه حل نباشین خدایی نکرده بدتر میشین 

بله.خواهرشوهرم.همین هفته

کارخاصی نمیشه زیاد کرد.زیر دوش گرم ماساژبده و کیسه اب گرم بزار .شیرتو بدوش خالی بشه.زودی کلا برطرف میشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عزیزم کیسه اب گرم بزار اگه نوک سینت تورم داره پماد هیدرو ودرم بخر بعدهر شیردهی بزن بزار روش هوابخوره ...

ممنون عزیزم

یک سمت سینه ام قرمز شده و دردناک شمام اینجور بودی؟

از اون سینه یا شیری ک دوشیده شده میشه به بچه داد؟

ممنون عزیزم یک سمت سینه ام قرمز شده و دردناک شمام اینجور بودی؟ از اون سینه یا شیری ک دوشیده شده می ...

اول شیرتو بدوش بریز دور

بزار سینه ت کامل خالی بشه

بچه ۲۰ روزه مگه چقدر میخوره؟۲۰سی سی برای هر وعده ش کافیه.

اول شیرتو بدوش بریز دور بزار سینه ت کامل خالی بشه بچه ۲۰ روزه مگه چقدر میخوره؟۲۰سی سی برای هر وعده ...

ببخشیدا من زیاد سوال میپرسم

هرچقدر میدوشم بازم هست آخر سر خسته میشم

کی میسه گف سینه خالی شده؟؟

ببخشیدا من زیاد سوال میپرسم هرچقدر میدوشم بازم هست آخر سر خسته میشم کی میسه گف سینه خالی شده؟؟

خودت حس میکنی دیگه

سینه یکم شل تر و نرم تر میشه.احساس سنگینیش از بین میره و دردش کمتر میشه.ضمن اینکه وقتی کامل دوشیدی از آخر که داری میدوشی خودت میبینی شیر مقدار کمتری میاد.

خودت حس میکنی دیگه سینه یکم شل تر و نرم تر میشه.احساس سنگینیش از بین میره و دردش کمتر میشه.ضمن اینک ...

اره نرم میشه دردشم کمتر میشه ولی همچنان شیرداره پس وقتی اینجور میشه اوکی شده

مرسی عزیزم ممنون وقت گذاشتی

ممنون عزیزم یک سمت سینه ام قرمز شده و دردناک شمام اینجور بودی؟ از اون سینه یا شیری ک دوشیده شده می ...

اره  من که میدادم بعد دیدم دارم از درد فقط دادمیزنم خواهرم گفت ایرادنداره بزاربخوره تاکم بشه اگه هم نمیتونی بدی باشیردوش بگیر توشیشه شیر بریز بهش بده تاسینت استراحت کن من دوماهه اول بعضی اوقات این کارو میکردم