ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من تجربه ندارم اما میدونم باید کم کم زیر آب گرم سینتون رو بمالید تا نرم بشه میدونم دردناکه اما به خاطر موندن شیر تو سینه اینجوری شدین ک اگه حل نشه و به فکر راه حل نباشین خدایی نکرده بدتر میشین
ببخشیدا من زیاد سوال میپرسم هرچقدر میدوشم بازم هست آخر سر خسته میشم کی میسه گف سینه خالی شده؟؟
خودت حس میکنی دیگه
سینه یکم شل تر و نرم تر میشه.احساس سنگینیش از بین میره و دردش کمتر میشه.ضمن اینکه وقتی کامل دوشیدی از آخر که داری میدوشی خودت میبینی شیر مقدار کمتری میاد.
ممنون عزیزم یک سمت سینه ام قرمز شده و دردناک شمام اینجور بودی؟ از اون سینه یا شیری ک دوشیده شده می ...
اره من که میدادم بعد دیدم دارم از درد فقط دادمیزنم خواهرم گفت ایرادنداره بزاربخوره تاکم بشه اگه هم نمیتونی بدی باشیردوش بگیر توشیشه شیر بریز بهش بده تاسینت استراحت کن من دوماهه اول بعضی اوقات این کارو میکردم