nazaninnnnnm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 1020 عنوان هر وقت 39 بازدید | 17 پست هروقت اوایل آشنایی شخص مورد نظر شروع کرد به بمباران عاطفی( قربون صدقه زیاد حرفای خیلی قشنگ قشنگ)اینو ی نشونه منفی در نظر بگیر 👋 دوستان اگه کسیو برا گفتن حرفاتوت ندارین یا نیاز به دلداری دارین من هستم 🙂 امروز | 04:08 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی_در_خانه_پدری عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 11708 تو تاکسیک باش زودتر اینکارو بکن🤣🤣 درست نمیشه غصه بخور
nazaninnnnnm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 1020 تو تاکسیک باش زودتر اینکارو بکن🤣🤣 🤣🤣🤣 دوستان اگه کسیو برا گفتن حرفاتوت ندارین یا نیاز به دلداری دارین من هستم 🙂
nazaninnnnnm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 1020 دقیقا همینکارو کرد و وضعیتمم مشخصه قشنگ عزیزم🫠🫂 دوستان اگه کسیو برا گفتن حرفاتوت ندارین یا نیاز به دلداری دارین من هستم 🙂
nazaninnnnnm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 1020 نشونهٔ چیه؟ اوایل رابطه ک هنوززز همو نمیشناسین خیلی حرفای عاشقونه میزنه اره تو همونی ک همیشه میخواستم عاشقتم و و و خرش از پل ک بگذره بدیاش معلوم میشه دوستان اگه کسیو برا گفتن حرفاتوت ندارین یا نیاز به دلداری دارین من هستم 🙂
nazaninnnnnm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 1020 چراااا؟؟ چون الکیه دوستان اگه کسیو برا گفتن حرفاتوت ندارین یا نیاز به دلداری دارین من هستم 🙂
tangled_راپونزل عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 676 اوایل رابطه ک هنوززز همو نمیشناسین خیلی حرفای عاشقونه میزنه اره تو همونی ک همیشه میخواستم عاشقتم و و ... کسی که مدت زیادی همونجوری بمونه چی؟مثلا از همون روزای اول قربون صدقه بره، الان بعد از گذشت چهار سال هنوزم همونجوریه تازه بیشتر از قبل نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد
julylo عضویت: 1405/01/23 تعداد پست: 35 کسی که مدت زیادی همونجوری بمونه چی؟مثلا از همون روزای اول قربون صدقه بره، الان بعد از گذشت چهار سال ... شما رابطتون پرومکسه دیگه مال ما همون دو سه ماه اول سرد شدیم ازهم
nazaninnnnnm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 1020 کسی که مدت زیادی همونجوری بمونه چی؟مثلا از همون روزای اول قربون صدقه بره، الان بعد از گذشت چهار سال ... نه این اوکیه همینجوری مونده دوستان اگه کسیو برا گفتن حرفاتوت ندارین یا نیاز به دلداری دارین من هستم 🙂
julylo عضویت: 1405/01/23 تعداد پست: 35 کسی که مدت زیادی همونجوری بمونه چی؟مثلا از همون روزای اول قربون صدقه بره، الان بعد از گذشت چهار سال ... بحث اخلاق طرفه میدونی...شانس داشتی یکی خوشش اومده ازت ک اخلاقشم خوب بودهاخلاق خیلی مهمه