nazaninnnnnm مدیر عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 1020 عنوان هر وقت | مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 17 پست هروقت اوایل آشنایی شخص مورد نظر شروع کرد به بمباران عاطفی( قربون صدقه زیاد حرفای خیلی قشنگ قشنگ)اینو ی نشونه منفی در نظر بگیر 👋 دوستان اگه کسیو برا گفتن حرفاتوت ندارین یا نیاز به دلداری دارین من هستم 🙂 امروز | 04:08 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tangled_راپونزل عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 676 شما رابطتون پرومکسه دیگه مال ما همون دو سه ماه اول سرد شدیم ازهم خب اگه تجربه ای داری یا شناختی داری راهنماییم کن نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد
tangled_راپونزل عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 676 نه این اوکیه همینجوری مونده آخه هنوز خرش از پل نگذشته هاااا نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد
tangled_راپونزل عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 676 بحث اخلاق طرفه میدونی...شانس داشتی یکی خوشش اومده ازت ک اخلاقشم خوب بودهاخلاق خیلی مهمه آدم مهربونیهولی راستش اینکه از همون اول اونقد ابراز علاقه میکرد یه کم دلمو یجوری کرده...انگار مثلا یا اون کمبودی داشته؟یا شاید فکر کرده من کمبود دارم و میخاسته از طریق کمبودم قلبمو به دست بیاره نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد