2777
2789
یه بار تاپیک گذاشتم سلام 😍😍😍😍😍😍😍😍 صبحتون بخیر یکی اومد گفت غلط نکن 😳اون یکی دهنتو ببند☹بعدی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

پس قشنگ میشه ازین اتفاقی که برای شما افتاده یه کلیپ فان ساخت 😂😂😂😂

ببخشید ولی خیلی جالب بود 😂😂😂

فراری از عالم و آدمهاش،از زن و مرد ،فقط جایی میتونم بندبشم،کنار کسی میتونم بند شم که خیلی بزرگ باشه بزرگوار باشه،پرنور باشه،لک نداشته باشه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂پس قشنگ میشه ازین اتفاقی که برای شما افتاده یه کلیپ فان ساخت 😂😂😂😂ببخشید ...

من کلا فان هستم

کل زندگیم فانِ😂😂😂😂😂😂

آخرش مجبور شدم تاپیک رو حذف کنم

زمان دانشجویی خودمو جررررررر دادم یه هفته برای یه امتحان خوندم آخرش استاد به من ۱۸ داد😑😑😑😑

اونوقت دیدم تو بورد دانشگاه به دختری که همش ته کلاس داد میزد استاااااااااااااااااااااااااد چقدر خوش خطی... استاااااااااااااااااااد چقدر خوب درس میدی ۲۰ داده بود😑😑😑

بعدش فهمیدم کلمه استادددددددددددددد بیشتر از سعی و تلاش جوابگوئه

ترم بعد ته کلاس گفتم استاااااااااااااد چقدر خوش خطی

هیچی دیگه ۳ ترم از دانشگاه اخراج شدم ☹☹☹☹☹

فکر کنم کلمه استاااااااااااااااااااد رو زیاد کشیدم 😥

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من کلا فان هستم کل زندگیم فانِ😂😂😂😂😂😂آخرش مجبور شدم تاپیک رو حذف کنم زمان دانشجویی خودمو جررررر ...

این دیگه حق شما بود

فراری از عالم و آدمهاش،از زن و مرد ،فقط جایی میتونم بندبشم،کنار کسی میتونم بند شم که خیلی بزرگ باشه بزرگوار باشه،پرنور باشه،لک نداشته باشه

@شکلاتیوانیلیttt34

واییییی عشقم من سرکار بودم و وقتی اومدم گرفتم خوابیدم 🥲

کی اذیتتتتتت کرده عشق منووووو ؟🤨🤨🤨🤨🤨

تو سر اینا میزنم ولی تو سر سوسک قول نمیدم چون میتلسممممم🥲😭😭😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀

باورم نمیشه تاپیک سوسک پربازدید شه😐

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
@شکلاتیوانیلیttt34 واییییی عشقم من سرکار بودم و وقتی اومدم گرفتم خوابیدم 🥲کی اذیتتتتتت کرده عشق منو ...

الهی قربونت برم خسته نباشی الهی🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥰😍

اینا منو اذیت میکنن با سوسک میدونن میترسم 🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭 دیشب باید میزدی تو سرشون 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 الان دیگه اذیت نمیکنن دوست شدیم تازه میگن ما رو خیلی خندوندی😂😂😂😂😂🤣😁😎

جدا مانده ...

الهی قربونت برم خسته نباشی الهی🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥰😍 اینا منو اذیت میکنن با سوسک میدونن میترسم 🥺🥺🥺🥺😭 ...

فدای تو بشم من 🥰

بیتر ادباااااااا 😭😭😭😭😭

دیشب تو خواب ناز بودم🥺🤣

یع دوست دیگه پیدا کردیییییییی ؟😭😭😭😭😭

قهرم باهاتتتتت

دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀

@شکلاتیوانیلیttt34 واییییی عشقم من سرکار بودم و وقتی اومدم گرفتم خوابیدم 🥲کی اذیتتتتتت کرده عشق منو ...

ولی @دیکاپریوk شب میخواد بیاد سراغم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

منتظرتم بیای علی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

جدا مانده ...