2777
2789
یه بار تاپیک گذاشتم سلام 😍😍😍😍😍😍😍😍 صبحتون بخیر یکی اومد گفت غلط نکن 😳اون یکی دهنتو ببند☹بعدی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

پس قشنگ میشه ازین اتفاقی که برای شما افتاده یه کلیپ فان ساخت 😂😂😂😂

ببخشید ولی خیلی جالب بود 😂😂😂

فراری از عالم و آدمهاش،از زن و مرد ،فقط جایی میتونم بندبشم،کنار کسی میتونم بند شم که خیلی بزرگ باشه بزرگوار باشه،پرنور باشه،لک نداشته باشه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂پس قشنگ میشه ازین اتفاقی که برای شما افتاده یه کلیپ فان ساخت 😂😂😂😂ببخشید ...

من کلا فان هستم

کل زندگیم فانِ😂😂😂😂😂😂

آخرش مجبور شدم تاپیک رو حذف کنم

زمان دانشجویی خودمو جررررررر دادم یه هفته برای یه امتحان خوندم آخرش استاد به من ۱۸ داد😑😑😑😑

اونوقت دیدم تو بورد دانشگاه به دختری که همش ته کلاس داد میزد استاااااااااااااااااااااااااد چقدر خوش خطی... استاااااااااااااااااااد چقدر خوب درس میدی ۲۰ داده بود😑😑😑

بعدش فهمیدم کلمه استادددددددددددددد بیشتر از سعی و تلاش جوابگوئه

ترم بعد ته کلاس گفتم استاااااااااااااد چقدر خوش خطی

هیچی دیگه ۳ ترم از دانشگاه اخراج شدم ☹☹☹☹☹

فکر کنم کلمه استاااااااااااااااااااد رو زیاد کشیدم 😥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلا فان هستم کل زندگیم فانِ😂😂😂😂😂😂آخرش مجبور شدم تاپیک رو حذف کنم زمان دانشجویی خودمو جررررر ...

این دیگه حق شما بود

فراری از عالم و آدمهاش،از زن و مرد ،فقط جایی میتونم بندبشم،کنار کسی میتونم بند شم که خیلی بزرگ باشه بزرگوار باشه،پرنور باشه،لک نداشته باشه

@شکلاتیوانیلیttt34

واییییی عشقم من سرکار بودم و وقتی اومدم گرفتم خوابیدم 🥲

کی اذیتتتتتت کرده عشق منووووو ؟🤨🤨🤨🤨🤨

تو سر اینا میزنم ولی تو سر سوسک قول نمیدم چون میتلسممممم🥲😭😭😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀

باورم نمیشه تاپیک سوسک پربازدید شه😐

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
@شکلاتیوانیلیttt34 واییییی عشقم من سرکار بودم و وقتی اومدم گرفتم خوابیدم 🥲کی اذیتتتتتت کرده عشق منو ...

الهی قربونت برم خسته نباشی الهی🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥰😍

اینا منو اذیت میکنن با سوسک میدونن میترسم 🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭 دیشب باید میزدی تو سرشون 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 الان دیگه اذیت نمیکنن دوست شدیم تازه میگن ما رو خیلی خندوندی😂😂😂😂😂🤣😁😎

جدا مانده ...

الهی قربونت برم خسته نباشی الهی🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥰😍 اینا منو اذیت میکنن با سوسک میدونن میترسم 🥺🥺🥺🥺😭 ...

فدای تو بشم من 🥰

بیتر ادباااااااا 😭😭😭😭😭

دیشب تو خواب ناز بودم🥺🤣

یع دوست دیگه پیدا کردیییییییی ؟😭😭😭😭😭

قهرم باهاتتتتت

دعا کنید بهش برسم:)🥺🎀

@شکلاتیوانیلیttt34 واییییی عشقم من سرکار بودم و وقتی اومدم گرفتم خوابیدم 🥲کی اذیتتتتتت کرده عشق منو ...

ولی @دیکاپریوk شب میخواد بیاد سراغم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

منتظرتم بیای علی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

جدا مانده ...