2777
2789
عنوان

اینستا

158 بازدید | 21 پست

اینستا چقدر بیخود شده، تمام اخبارا، حرفا، تنشها همه الکی انگار اصلا ایران نیست جای دیگه است. واقعا اگه مجازی اینطور بخواد بیخود پیش بره ما کجا وقت بگذرونیم؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من ک زدم پاکش کردم همش میرینه تو اعتماد ب نفسم طرف نصف سن منو داره خونه خریده ماشین خریده مهاجرت کرده

شوهر خارجی داره

حسودی نمیکنما خدا بیشترم بده بهش لایقشه ول خب ... نمیدونم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

من ک زدم پاکش کردم همش میرینه تو اعتماد ب نفسم طرف نصف سن منو داره خونه خریده ماشین خریده مهاجرت کرد ...

میگم اصلا یک دنیای دیگه شده، یک متنی رومیگذارند با یک آهنگ خاصی ادم دیگه فکر می کنه ته حقیقته میبینه نه بابا از بیس چرته.

خدارو شکر مال من فارسی نیستاصلا این چرندیات ایرانی رو دنبال نمیکنم

خوب کجا میری. کجا بریم هم خوش بگذره هم ایران نباشه. واقعا برا خودم متاسفم، اینجا دیگه کجا بود به دنیا اومد، نصف ملت تو توهمند.

نه حالا کلا میگم یک جو درست میکنن ادم میره نگاه می کنه خودش تو اون سایت یا امتحان می کنه میبینه همش ...

چند بار اسکیپ کنی دیگه برات نمیاد. تنها جایی ام که تو ایران بی غمه صدا سیماس