2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ربطی به اسب داره؟

قبل از فروش دندون های اسب رو معاینه میکنن خراب نباشه

قبل از فروش ماشین میبرن معاینه فنی

من اسب و ماشین نیستم ببرنم معاینه فنی!

ربطش این بود.

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

قبل از فروش دندون های اسب رو معاینه میکنن خراب نباشهقبل از فروش ماشین میبرن معاینه فنیمن اسب و ماشین ...

منم نظر خودمو میگم:

من که مشکلی از بابت بکارت ندارم و تا حالا دست پسری بهم نخورده و با رتبطه قبل ازدواج مخالفم اصلا و ابدا نمیتونم تحمل کنم کسی بهم تهمت بزنه

به همین خاطر موقع ازدواج گواهی میگیرم پیش خودم نگه میدارم که هم آمادگی ذهنی داشته باشم چون آگاه میشم از چه نوعیه

هم اگر بعدا اگه خون نیومد اینو داشته باشم از خودم دفاع کنم چون اون موقع رابطه ایجاد شده و کار از کار گذشته نمیشه ثابت کرد

قاتل عفونت های باکتریایی

منم نظر خودمو میگم:من که مشکلی از بابت بکارت ندارم و تا حالا دست پسری بهم نخورده و با رتبطه قبل ازدو ...

سلام

این زندگی و نظر شماست

من با کسی ازدواج نکردم که اینچیزا براش مهم باشه

گواهی نگرفتم، با کسی هم رابطه نداشتم، چیزی هم به کسی ثابت نکردم.

همسرمم خودش علمش بالاس و میدونه خون نمیاد یا چی... بقیه شم براش مهم نیست.

حالا بستگی به شرایط زندگی و محیط زندگی هرکس داره

به نظرم شماهم زیاد ساده نگیر

کسی که نخواد قبول کنه با اونم قبول نمیکنه، چون سطح فهمش در اون حده و اونم از نظرش یه تیکه کاغذه که می تونه حتی تقلبی باشه که بعدا رو کردی.

یه مرد وقتی پولدار میشه احساس میکنه به زنهای بیشتری نیاز داره، ولی یه زن وقتی پولدار میشه احساس میکنه که به هیچ مردی نیاز نداره!

سلاماین زندگی و نظر شماستمن با کسی ازدواج نکردم که اینچیزا براش مهم باشهگواهی نگرفتم، با کسی هم رابط ...

خط اول گفتم این نظر منه

گواهی رو قبول میکنن مهر متخصص پاشه اگه قرار باشه خون نیاد از قبل بخاطر گواهی مشخصه

قاتل عفونت های باکتریایی

خط اول گفتم این نظر منهگواهی رو قبول میکنن مهر متخصص پاشه اگه قرار باشه خون نیاد از قبل بخاطر گواهی ...

من گفتم به نظر شما ایرادی وارده؟

خلاصه،

اینم نظر منه

با کسی که مجبور بشم بهش گواهی بکارت نشون بدم چه قبلش چه بعدش زندگی نمیکنم.

من گفتم به نظر شما ایرادی وارده؟خلاصه،اینم نظر منهبا کسی که مجبور بشم بهش گواهی بکارت نشون بدم چه قب ...

گفتی این نظر توعه منم گفتم خودم خط اول نوشتم این نظر منه یعنی برای من درسته

بله ایراد گرفتین👇

به نظرم شماهم زیاد ساده نگیر

کسی که نخواد قبول کنه با اونم قبول نمیکنه، چون سطح فهمش در اون حده و اونم از نظرش یه تیکه کاغذه که می تونه حتی تقلبی باشه که بعدا رو کردی

قاتل عفونت های باکتریایی