2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بچه داره دادمیزنه مامان من الان بدنیامیام شمامیگی کاذب ازاین واضحتر چی میخوای مبارکه خواهرicon

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم بچه داره دادمیزنه مامان من الان بدنیامیام شمامیگی کاذب ازاین واضحتر چی میخوای مبارکه خواهر

باور کن اصلا یک درصد احتمال نمیدم مثبت باشه😂😂😂

باور کن اصلا یک درصد احتمال نمیدم مثبت باشه😂😂😂

هزاردرصد خیالت راحت نی نی توراهه خودتو اماده کن واسه شب بیداریا و نق نقاش

چندوقته ازدواج کردی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
هزاردرصد خیالت راحت نی نی توراهه خودتو اماده کن واسه شب بیداریا و نق نقاش چندوقته ازدواج کردی

😂😅😅 همین الان هم یکی دارم که نمیذاره بخوابم😬

البته چون خودم نزدیک ۷ سال ناباروری داشتم الان با اینکه بچه کوچیک دارم اصلا ناراحت نیستم

😥😥 پسرم دوسالشه ، الان یکمی استرس گرفتم

ناخواسته بوده این؟مبارکه این مثبته؟دعاکن منم معجزه بشه ناخواسته باردارشم.شوهرم گه راضی نمیشه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

😂😅😅 همین الان هم یکی دارم که نمیذاره بخوابم😬البته چون خودم نزدیک ۷ سال ناباروری داشتم الان با ای ...

اخی عزیزم بچت کوچیکه چتدوقتشه پس حسااااابی واسه وفاداریای مادرانه خودتواماده کن منم بعد ۱۰سال باای وی اف بچه دارشدم امابشدتتتتت رومخم خیلی اذیت میکنه نق نقو لجباز جیغ میزنه البته پدرشوهرم لوسش کرده

ناخواسته بوده این؟مبارکه این مثبته؟دعاکن منم معجزه بشه ناخواسته باردارشم.شوهرم گه راضی نمیشه

غافلگیر شدم ،اصلا به این راحتی ها باردار نمیشدم

چرا ناخواسته !؟ انشاءالله شوهرت راضی بشه و زود باردار بشی 😊😍