zzzgh2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 974 عنوان بیبی چک 123 بازدید | 20 پست ممکنه این بیبی چک مثبت کاذب باشه؟مارک لاوین هست، نمیدونم چرا همش حس میکنم کاذبه😬 دیروز | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1366mehr عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 4431 نه مثبت هست که ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره.
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 22964 عزیزم بچه داره دادمیزنه مامان من الان بدنیامیام شمامیگی کاذب ازاین واضحتر چی میخوای مبارکه خواهر امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
zzzgh2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 974 عزیزم بچه داره دادمیزنه مامان من الان بدنیامیام شمامیگی کاذب ازاین واضحتر چی میخوای مبارکه خواهر باور کن اصلا یک درصد احتمال نمیدم مثبت باشه😂😂😂
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 22964 باور کن اصلا یک درصد احتمال نمیدم مثبت باشه😂😂😂 هزاردرصد خیالت راحت نی نی توراهه خودتو اماده کن واسه شب بیداریا و نق نقاش چندوقته ازدواج کردی امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
zzzgh2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 974 مثبت اگه شک داری دوباره صبح تست کن 😥😥 پسرم دوسالشه ، الان یکمی استرس گرفتم
نگااااارمهربون عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 2602 مثبت تر از این تواین سایت ندیدم مبارکه عزیزم انشاالله قدمش براتون پراز خیرو برکت باشه😍
zzzgh2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 974 هزاردرصد خیالت راحت نی نی توراهه خودتو اماده کن واسه شب بیداریا و نق نقاش چندوقته ازدواج کردی 😂😅😅 همین الان هم یکی دارم که نمیذاره بخوابم😬البته چون خودم نزدیک ۷ سال ناباروری داشتم الان با اینکه بچه کوچیک دارم اصلا ناراحت نیستم
zzzgh2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 974 مثبت تر از این تواین سایت ندیدم مبارکه عزیزم انشاالله قدمش براتون پراز خیرو برکت باشه😍 ممنون گلم انشاءالله🥰😍
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 9005 😥😥 پسرم دوسالشه ، الان یکمی استرس گرفتم ناخواسته بوده این؟مبارکه این مثبته؟دعاکن منم معجزه بشه ناخواسته باردارشم.شوهرم گه راضی نمیشه هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 22964 😂😅😅 همین الان هم یکی دارم که نمیذاره بخوابم😬البته چون خودم نزدیک ۷ سال ناباروری داشتم الان با ای ... اخی عزیزم بچت کوچیکه چتدوقتشه پس حسااااابی واسه وفاداریای مادرانه خودتواماده کن منم بعد ۱۰سال باای وی اف بچه دارشدم امابشدتتتتت رومخم خیلی اذیت میکنه نق نقو لجباز جیغ میزنه البته پدرشوهرم لوسش کرده امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
mahakiiii عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 8396 باور کن اصلا یک درصد احتمال نمیدم مثبت باشه😂😂😂 علائمت چی بود خواهر
zzzgh2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 974 ناخواسته بوده این؟مبارکه این مثبته؟دعاکن منم معجزه بشه ناخواسته باردارشم.شوهرم گه راضی نمیشه غافلگیر شدم ،اصلا به این راحتی ها باردار نمیشدم چرا ناخواسته !؟ انشاءالله شوهرت راضی بشه و زود باردار بشی 😊😍