2777
2789
عنوان

Pms core🤏🏻🩸

299 بازدید | 52 پست

وای وحشتناکه،

یه بچه هورمون لعنتی چجوری میتونه منو انقدر عصبی کنه که پاچه همه رو بگیرم؟

تو خیابون کم مونده بود کتک بزنم یکی رو،

از وضعیت اعصابم داخل خونه ام که دیگه نگم، اوضاع در حدیه که همسرم واسه خودش گوشه اتاق پناهگاه ساخته،

منم جوش زدم، عصبی ام، گریه ام میاد، و کم مونده خودمو کتک بزنم...

تویی که این تاپیک رو میخونی، اگه قبل از پریود، حین پریود، یا هر زمانی از زندگیت، هورمونات بهت کاری ندارن و نرمال رفتار میکنی، من واقعاااا بهت حسودیم میشههههه🛐💔

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی روحیم حساس میشه خیلییینمیدونم راهی هس برا درمانش یا ن

وای هیچی رو من جواب نمیده لعنتی،

هزار نوع دمنوش آرامبخش خوردم و تهش باز از خشم نعره کشیدم...💔

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

من انقدر زود رنج میشم که نگووو بهم بگن پخ گریه میکنم قطع رابطه میکنم😂😂😂😂😂 باورت میشه دوران پریودی من با یه نفر پر زمان های مختلف قطع رابطه کردم؟

الان اصلا دوستی ندارم

و خدا معجزه میکند !🌱💛

یه چی بخور که بهت حس خوب بده من اینجور مواقع شکلات خوردن خیلی آرومم میکنه

مشکل همینه،

من معمولا تو این دوران چیزای شیرین روم جوابه،

رفتم برای خودم کیک خریدم، تو مسیر برگشت بحثم شد با یکی «مقصر اون بود»

منم کیک رو زدم تو سرش،

الان یه روانیِ گرسنه ام🤡

پریودم...چند روز قبلش روانی شدم الان روانی ترم

وای چقدر میفهمم، منم چند روز دیگه روانی تر خواهم شد،

ولی من اگه بخوام از اینی که هستم روانی تر بشم پلیس اینترپل میاد منو میبره..💔

وای چقدر میفهمم، منم چند روز دیگه روانی تر خواهم شد،ولی من اگه بخوام از اینی که هستم روانی تر بشم پل ...

به خدا منم داره گریم میگیره..از همه بدم میاد حس میکنم همش در حقم ناحقی میشه و هیچکس منو نمیبینه..

چقدر حس بدیه خدایا

Just a little girl

من انقدر زود رنج میشم که نگووو بهم بگن پخ گریه میکنم قطع رابطه میکنم😂😂😂😂😂 باورت میشه دوران پریو ...

زودرنجِ خالی که خوبه،

من یه زودرنجِ وحشی ام، با یه کلمه کوچیک میپرم رو طرف مقابل یقشو میگیرم...

وای منمممم، نصف قطع ارتباطای زندگیم مال دوران پریودی بوده، خیلی میفهمم اینووو

به خدا منم داره گریم میگیره..از همه بدم میاد حس میکنم همش در حقم ناحقی میشه و هیچکس منو نمیبینه..چقد ...

وای میفهمم...

هیچکس منو دوست نداره، من سرراهی ام اصلا،

ننگ بر pms و پریود... نمیخواممممم💔