2777
2789
عنوان

Pms core🤏🏻🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 52 پست
وای منم همینجوریم متاسفانه درکت میکنم 😔💔متاسفانه زمان هایی ک پریودم به دوست پسرم پیام میدم وهر دفع ...

همینطوره واقعا...

منم تنها موقعی که دعوا میکنم زمان پریودیمه،

بقیه اوقات واقعا آرومم...🤦🏻♀️

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

خداروشکر زنده میمونم🤧😂😂وایی چه بد🗿🫠بیچاره اطرافیان...🤣😄

اطرافیان این ۱۰ روز منو به حال خودم رها میکنن،

جونشونو دوست دارن انگار...😂

همسرمم که، قلعه بالشی درست میکنه میره اونجا، مرتیکه...💔🔪

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موقتیه وگرنه که هیچکدوم مون واقعا زشت نیستیم☹️حموم برو به خودت برس تا حس بهتری کنی@yasi07 میزنم رو ا ...

دقیقاااا... موقتیههه...

ولی کاش همین موقت ام نبودددد...

انجام دادم همه رو، اوکی نمیشم متاسفانه...🤦🏻♀️

ولی مرسی ازت، حس خوبی گرفتم بابت کامنتات💘😭

دقیقا 😭😭😭به نظرت دکتر بریم درمان داره یان؟تو تاحالا نرفتی دکتر؟

نرفتم دکتر بابتش،

یعنی واقعا نمیدونم... مثلا برم بگم ببخشید من دوران pms روانی میشم؟ شرم نیابتی بهم دست میده...

ولی راستش دمنوش و اینارو امتحان کردم، تاثیری نداره...

اطرافیان این ۱۰ روز منو به حال خودم رها میکنن،جونشونو دوست دارن انگار...😂همسرمم که، قلعه بالشی درست ...

۱۰ روز؟یاخدا🫠😂

واییی همسرتون چه گوگولیه🤣🤣🗿

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

بگردمقربونت بشم زیبا کاری نکردم که💕💕باز نشد ریپلای کنم رو پیامت نمیدونم چرا اینجوری شده 🤦🏻♀️

آره سایت مشکل داره انگار...

بوس بهت مهربونننن✨💘

مگه اصلا کسی هست که هورمونهاش بهم نریزه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

نرفتم دکتر بابتش،یعنی واقعا نمیدونم... مثلا برم بگم ببخشید من دوران pms روانی میشم؟ شرم نیابتی بهم د ...

منم تا دلت بخواد دمنوش میخورم اثری نداره ک نمیدونم چی بگم ولی میگن مشکلات هورمونی درمان دارن حداقلش دارو میدن کمتر میشه اون خلق وخو

۱۰ روز؟یاخدا🫠😂واییی همسرتون چه گوگولیه🤣🤣🗿

آره دیگه... دوران پریودی و ۳ ۴ روز قبلش حدودا،

گوگولی که..

مرتیکه... میگه نمیام نزدیک تو منو میزنی💔😂

آخه گوریلِ ۱۹۳ سانتی من چجوری میتونم تورو بزنممممم؟🔪

مگه اصلا کسی هست که هورمونهاش بهم نریزه

آره فکر کنم...

یه بار یه کاربره بهم گفت من اصلا چیزی به اسم دوران pms ندارم...

اگه وجود داشته باشه که من واقعا نسبت بهشون حسودمممم

منم تا دلت بخواد دمنوش میخورم اثری نداره ک نمیدونم چی بگم ولی میگن مشکلات هورمونی درمان دارن حداقلش ...

آره منم شنیدم که دارو اینا داره...

راستش نمیدونم... با کامنت شما شاید یه دکتر برم واقعا...

اینجوری پیش بره تهش یه قتلی چیزی میکنم🤦🏻♀️

شاید باورت نشه من یکبار تو این دوران موهای شوهرمو کشیدم

وای...🤦🏻♀️😂

البته منم یه بار با لگد زدم تو شکمش، طبیعیه احتمالا...🤦🏻♀️