2777
2789
عنوان

Pms core🤏🏻🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 52 پست
آره منم شنیدم که دارو اینا داره...راستش نمیدونم... با کامنت شما شاید یه دکتر برم واقعا...اینجوری پیش ...

اره ممکنه شوهرت باهات در درازمدت سرد بشه ک برای زندگیت سخته ک منکه مجردم دوست پسر م بهم گفت حتما برو دکتر ک منو روانی کردی😐😐😐🤣

آره دیگه... دوران پریودی و ۳ ۴ روز قبلش حدودا،گوگولی که..مرتیکه... میگه نمیام نزدیک تو منو میزنی💔😂 ...

اه اره راست میگید...

🤣🤣🤣🤣🤣واییی خیلی باحالیددد

با دست که نمیشه زدش پیشهاد من اینه وقتی تو قلعه بالشیه بهش شبیخون بزنید⚔️😂

میتونید تو این دوران فقط دستور بدید برای جونشم شده اطاعت میکنه😈🤣

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه اره راست میگید...🤣🤣🤣🤣🤣واییی خیلی باحالیدددبا دست که نمیشه زدش پیشهاد من اینه وقتی تو قلعه با ...

آفرین ایده عالی ایه...

نصفه شب میتونم حمله غافلگیرانه کنم تا از این کارا نکنه...

ایده های عالی ای بود😂🤏🏻💘

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

آفرین ایده عالی ایه...نصفه شب میتونم حمله غافلگیرانه کنم تا از این کارا نکنه...ایده های عالی ای بود� ...

قربون شماا🥰🐥😂موفق باشید بانو❤️🔥

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

قربون شماا🥰🐥😂موفق باشید بانو❤️🔥

عزیزدلمی مهربون،

همچنین، موفق باشید و مانا💘✨

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

عزیزدلمی مهربون،همچنین، موفق باشید و مانا💘✨

لطف دارید زنده باشید🥰🫂