2777
2789
عنوان

😕اگه یکی بهتون بگه که ...

435 بازدید | 51 پست

😕اگه یکی بهتون بگه که ...

حلالم کن

مثلا بخواد بره زیارت ازت حلالیت بخواد

بدونه که خیلی زندگیت رو عوض کرده و یه جورایی بهت مدیونه 

و تو هم ازش همیشه یه خاطره بد داشته باشی. هیچوقت نتونی ببخشیش

بخاطر کاری که با زندگیت کرده 

بعد حلالیت بخواد 

تو هم قلبا نگی فقط زبونی بگی 

ولی با قلبت نتونی از کارش بگذری

فقط ب احترام بزرگتر بودنش بگی حلالی😞

واقعا حلال میشه؟

من قلبا نگفتم که ؟ 

حالا میگن چون به زبون اوردی پس حلالش کردی از حقت گذشتی 

ولی اون ادم خیلی بد کرده با من و من هیچوقت نمیتونم حلالش کنم 😔

یعنی به همین راحتی خدا میگذره ازش😕

🪽رسیدی به جایی که من واسه قلبم 🤍وصیت نوشتم 🦢...  همون چش درشته 👁👁سبزه بانمک 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2253858 

نه حلال كردن يعني از ته دل ببخشي

خدا به دل آدم توجه ميكنه نه زبونش

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم

تا قلبا حلال نکنی درست نیست 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

راضی باش. حلال کن تا خودت هم سبک بشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بیشتر ببینید
نه حلال كردن يعني از ته دل ببخشي خدا به دل آدم توجه ميكنه نه زبونش

خداروشکر پس چون اون ادم لایق بخشیدن نیس

🪽رسیدی به جایی که من واسه قلبم 🤍وصیت نوشتم 🦢...  همون چش درشته 👁👁سبزه بانمک 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2253858 

میگفتی چه عرض کنم خدا حلال کنه

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بیشتر ببینید
من فقط به این آدما لبخند میزنم میگم التماس دعا

😔😔کاش میشد 

نه فکر نکنم منم دلم میخواد یکیو حلال کنم نمبتونم هزار بار گفتم حلالش کردم باز چشمم بهش میفته پر از نفرت میشم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
بیشتر ببینید