2777
2789
عنوان

😕اگه یکی بهتون بگه که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضی باش. حلال کن تا خودت هم سبک بشی

خیلی بهش فکر کردم 

ولی نتونستم 

حتی دیدنش حالمو بهم میریزه

😔😔 ولی چون اشنای نزدیکه باید ببینمش

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

ببخش و قلبت رو صاف کن ......دنیا دو روزه ارزش نداره

کاش میشد باور کن 

من کینه ای نیستم 

ولی کاری که اون با من کرد هر چقد تقاص بده کمه

عزیز بنده طلبه هستم

شما وقتی به اون شخص گفتی حلالت کردم خیال اون رو از این حهت راحت کردی وباعث شدی دیگه تلاشی برای گرفتن رضایتت نکنه.حالا اگه اون دنیا بیای بگی من ایشونو از ته دل حلال نکردم اوشون میگه پس الان منم شکایت دارم اگه حلال نکرده بود چرا به من دروغ گفت وباعث شد دست از تلاش بردارم؟

و حقی به شما داده نمیشه

عزیزم اون پشیمون شده اومده حلالیت شما انگار گولش زدی اگه حلالش نکردی باید میگفتی الان که گفتی حلالت ...

متاسفانه پشیمونم نیس هر چند داره تقاص میده ولی چون میخواس بره کربلا اومده بود از همه گرفت ب منم گف

نه فکر نکنم منم دلم میخواد یکیو حلال کنم نمبتونم هزار بار گفتم حلالش کردم باز چشمم بهش میفته پر از ن ...

دقیقققققا حالتو عجیب میفهمم

خیلی بهش فکر کردم  ولی نتونستم  حتی دیدنش حالمو بهم میریزه 😔😔 ولی چون اشنای نزدیکه با ...

این حسو سعی کن از خودت دور کنی. تا کنارش نزنی دلت آشوبه مخصوصا که میگی مجبوری ببینیش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیز بنده طلبه هستم شما وقتی به اون شخص گفتی حلالت کردم خیال اون رو از این حهت راحت کردی وباعث شدی ...

من هیچ وقت نگفتم حلالت کردم همش گفتم خدا حلال کنه.ولی از ته قلبم دلم میخواد حلالش کنم خودم ارامش بگیرم ولی نمیتونم نمیدونم چرا نمیشه

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
این حسو سعی کن از خودت دور کنی. تا کنارش نزنی دلت آشوبه مخصوصا که میگی مجبوری ببینیش

اره از خودش بچه هاش خونش همه و همه بدم میاد حتی نمیتونم ببینمش