2777
2789
ما هم خودمون عروسی گرفتیم. خانواده همسرم مثل مهمون آمدندو رفتند. تازه مهمون کادو میذاره اونها کادو ک ...

چقدر نامردی کردند

شما اینهمه زحمت کشیدید باید خودتون کادو هارو برمیداشتید

بعضی پدرمادرا اسمشون پدر مادره وگرنه هیج دلسوزی ای ندارن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینکه نشد عروسی

خوب شوهرت میتونه هزینه کنه و عروسی بگیره؟؟؟

این که انتظار داری خانواده اش عروسی بگیرن منطقی نیست

وظیفه ی همسرتونه

پیشنهاد اتلیه و ارایشگاه هم به خاطر ثبت خاطره بهت گفتم

وقتی اومد خواستگاری توافقتون چی بوده؟

دخترجان تو این مملکت خراب با این تورم وحشتناک، عروسی گرفتن چه معنی ای داره؟! پولاتونو سیو کنید باهاش ...

این نظر شماست. طلا و ... را بعد هم میتوانند بگیرند ولی تلیاردر هم باشند هیچوقت نمیتوانند اون شب را برگردانید.

این نظر شماست. طلا و ... را بعد هم میتوانند بگیرند ولی تلیاردر هم باشند هیچوقت نمیتوانند اون شب را ب ...

منم نگفتم این نظر شماست! نظر خودم بود، بعدم انگار تو این مملکت زندگی نمیکنی شما یا نفست از جای گرم بلند میشه

منم نگفتم این نظر شماست! نظر خودم بود، بعدم انگار تو این مملکت زندگی نمیکنی شما یا نفست از جای گرم ب ...

چرا توی همین مملکت با هزار جور کم آوردن آخر ماه دارم زندگی میکنم اما میدونم که وقتی خانواده دختر دارند میلیاردی جهیزیه میدن خانواده پسر هم موظفند که عروسی بگیرند یا پولشو به عروس داماد بدن نه اینکه اولش با هزار وعده و وعید بیان جلو که ما برای پسرمون ال میکنیم و با میکنیم بعد هم شتر دیدی ندیدی.

مظافا اینکه هر دختری حق داره که یکبار لباس عروس بپوشه و با لباس عروس وارد خونه خودش بشه.

چرا توی همین مملکت با هزار جور کم آوردن آخر ماه دارم زندگی میکنم اما میدونم که وقتی خانواده دختر دار ...

صحبت شما درسته البته منم منظورم این نبود که دختر جهاز میلیاردی ببره پسر عروسی نگیره، من صد در صد طرفدار دخترام چون خودمم خانواده همسرم در حقم کم ظلم نکردن و با اینکه دارا بودن اما عروسیمون رو خودمون گرفتیم و من هیچ وقت نمی بخشمشون

پس نقش خانواده چیه تنهایی میشه؟

عزیزم مرد باید زبون داشته باشه به خانوادش بگه حمایت کنین.یه جشن جمع و جور الان حداقل ۷۰۰،۸۰۰ تومن خرجشه کدوم پسری انقدر پول داره؟

منم ۱ ساله عقد کردم اصلا به روی خودشون نمیارن حرف عروسیو پیش بکشن شوهرمم لاله

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️