2777
2789
عنوان

چقدر زندگی هیچه

96 بازدید | 30 پست

الان داشتم تایپکای

می می ناز

جذاب تو دلی

مامان ترنم

رو میخوندم

واقعا دردناکه

چقدر زندگی راحت تموم میشه.مواظب این دل شکستنا باشیم

خودشون رفتن اما تایپکاشون باقیست 💔دلم خیلی گرفته شد به یادشون افتادم یهو

تمام زندگیم خدای من و برادر عزیزم💔

بااجازه استاتر هرکسی که کامنت منو میبینه توروخدا دعااکنید من به حاجت دلم برسم اگه میتونید صلوات یاهرچیزی که به ذهنتون میرسه برام بفرستین به حاجتم برسم خیلی تحت فشارم میترسم ازغصه یه بلایی سرم بیاد 🥲

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جاری منم فوت کرد.همش میگم کاش من به جاش رفته بودم.

دنیا خیلی بی رحمه🖤

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
از کجا فهمیدی فوت شدن

سال 92 اینا من نینی سایت بودم

خبرش ترکید

نینی یار زنگ زد بهشون و خانوادشون تایید کردن حتی اعلامیشونم گزاشته بودن اون دوران

تمام زندگیم خدای من و برادر عزیزم💔

سال 92 اینا من نینی سایت بودمخبرش ترکیدنینی یار زنگ زد بهشون و خانوادشون تایید کردن حتی اعلامیشونم گ ...

یعنی ماهم بمیریم نی نی سایت زنگ میزنه خانوادمون. آبرومون میره ک

جاری منم فوت کرد.همش میگم کاش من به جاش رفته بودم.دنیا خیلی بی رحمه🖤

.خدا بیامرزه .

چرا بمیری ؟ بچه نداری ؟ مادر خواهری ؟ دست اونا رو بگیر

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خدا رحمتش کنهسخته

خانم خوبی بود.خدا بیامرزتش.اصلا باورم نمیشه که دیگه نیست.خیلی یهویی رفت😢

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨