2777
2789
عنوان

چقدر زندگی هیچه

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 33 پست
.خدا بیامرزه .چرا بمیری ؟ بچه نداری ؟ مادر خواهری ؟ دست اونا رو بگیر

ممنونم خدا همه ی امواتو بیامرزه.بچه هم دارم .خواهرو مادر هم دارم.اما دلم یه آرامش میخواد ابدی😢

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
جذاب تو دلی چرا مرده؟

خودکشی

یا شاید هم افتادنشون از بالکن ناخواسته بودش خانوادشونم نفهمید

اسمشو سرچ زدیم بهشت زهرا با همون سن و تاریخ دفن شده بود

کاربر بامزه ای بود من میشناختمش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از کجا فهمیدین مردن؟ مثلا یکی دیگه آمد گفت یا مثلا دیگه تایپیک نزدن خودتون حدس زدید؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🤍 هر وقت دیدی داری به خاطر یه آدم دیگه خودتو نارحت میکنی و داریی خودخوری میکنی از خودت بپرس آخه ((طرف سگ کی باشه )) مشکلات خود به خود حل میشن✌️

ممنونم خدا همه ی امواتو بیامرزه.بچه هم دارم .خواهرو مادر هم دارم.اما دلم یه آرامش میخواد ابدی😢

بی خیال ارامش.

فعلا که بچت و اونا بهت نیاز دارن .

بری اون دنیا که چی بشه. ؟ اینجا بهت نیاز دارن . دستاشونو بگیر.

بعد مرگ نمیتونی بیایی کمک کنی به کسی . هی غصه میخوری .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بی خیال ارامش.فعلا که بچت و اونا بهت نیاز دارن .بری اون دنیا که چی بشه. ؟ اینجا بهت نیاز دارن . دست ...

آدم حتی از نزدیکاشم ضربه میخوره.من برم اونا خودشونو پیدا میکنن.کاش گناهی گردنم نبود....

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
از کجا فهمیدین مردن؟ مثلا یکی دیگه آمد گفت یا مثلا دیگه تایپیک نزدن خودتون حدس زدید؟

نینی یار تایید کرده بود اونموقع

قضیه برای 13 سال پیشه

می می ناز با سرطان سینه مرد و حتی اعلامیشو گذاشته بودن تو سایت

جذاب تو دلی نینی سایت شخصا با خانوادش تماس گرفت و تایید کردن که خودکشی کرده .

مامان ترنم سوار ی هواپیما شدن موقع دوماهگی دخترشون و دوساعت قبل سقوط هواپیما گفته بودن میریم ارومیه با این هواپیما و حتی مدیر سایت اقای زاهد انوموقع تایید کردن که خبر فیک نیست و سه تایی با شوهرش و دختر دوماهش و خودش فوت کردن

خبرش تو اینترنت هم پخش شد مامان ترنم

آدم حتی از نزدیکاشم ضربه میخوره.من برم اونا خودشونو پیدا میکنن.کاش گناهی گردنم نبود....

ضربه که همه میخوریم .

فکر کردی ماها تو گل و بلبل زندگی کردیم و هیچ ضربه و ...نخوردیم

به هر حال زنده ایم .گناه هم که تا دلت بخواد کردیم . عذاب وجدان گرفتیم . افسردگی. استرس. تپش قلب که تو دهنمون بیاد و.....

همینه کلا .

اما هستیم .همه باهم

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

انشاءالله هر مشکلی داری حل بشه❤️🤲

ممنونم ان شالله .

ان شالله مشکلات تو هم حل شه زودی

ضربه که همه میخوریم .فکر کردی ماها تو گل و بلبل زندگی کردیم و هیچ ضربه و ...نخوردیم به هر حال زنده ا ...

انشاءالله هر مشکلی داری حل بشه❤️🤲