2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنون عزیزم

میتونی از روبیکا یا کانال تلگرامی ویدیو هاشو دانلود کنی جزوه هاش گذاشتن واقعا اگه امسال دوازدهمی بشین بخون از اول سال بخونی معدل 19میتونی به دست بیاری من امسال واقعا نتونستم خوب بخونم سعی کن اگه حضوری شد گواهی اینا بگیری نری مدرسه مدرسه رفتن وقت هدر دادنهه

من زیاد اطلاعاتی از رشته های انسانی ندارم ولی خب اکثرا یا فرهنگیان میرن یا وکالت یا روانشناسیفیزیو ه ...

دقیقا خواهر میترسم برم فقط الکی همسرم یه هزینه ای بده خودمم عمر و وقتم حروم بشهه قبول نشم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد💖💍عاشق و شیفته همسرم ( نر کور احمق نمیبینی نوشتم متاهل به هیچ عنوان حتی کامنت منو ریپلی نکنید شما جاتون اینجا نیست اصلا برید بیرون از سایت زنانه )) ، ( پسرم اینو بدون تو و پدرت همه دنیای من هستید از خدا ممنونم که شمارو تو زندگی من گذاشت تا بفهمم خوشبخت ترین آدم دنیا هستم ، ) ( خدایا دوستت دارم و بابت همه چیز ممنونم) ( عشق من اهلبیت علیه اسلام) ( خانم محترم اینجا سایت عمومی هست و من تو تاپیک هر کسی کامنت گذاشتم مخاطبم استارتر بوده اگر از کامنت من و حتی تاپیک من خوشت نمیاد بی زحمت رد کن برو نه اعصاب منو بهم بریز نه خودت به شما اصلا دخلی نداره که بخوای ریپلی بزنی و با من بحث کنی پس لطفا سیریش نشو و ریپلی نکن با تشکر )

ببین من انسانی تموم کردم قبولی رشته های انسانی اسون تر از تجربی نیس دفترچه انتخاب رشته رو دانلود کن ...

میدونم خواهر دوتاشون سخت هستن اگر نبود خودم الان سه سال پشت کنکور نبودم فقط دوستددارم برم یه رشته ای که بهش علاقه دارم همین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد💖💍عاشق و شیفته همسرم ( نر کور احمق نمیبینی نوشتم متاهل به هیچ عنوان حتی کامنت منو ریپلی نکنید شما جاتون اینجا نیست اصلا برید بیرون از سایت زنانه )) ، ( پسرم اینو بدون تو و پدرت همه دنیای من هستید از خدا ممنونم که شمارو تو زندگی من گذاشت تا بفهمم خوشبخت ترین آدم دنیا هستم ، ) ( خدایا دوستت دارم و بابت همه چیز ممنونم) ( عشق من اهلبیت علیه اسلام) ( خانم محترم اینجا سایت عمومی هست و من تو تاپیک هر کسی کامنت گذاشتم مخاطبم استارتر بوده اگر از کامنت من و حتی تاپیک من خوشت نمیاد بی زحمت رد کن برو نه اعصاب منو بهم بریز نه خودت به شما اصلا دخلی نداره که بخوای ریپلی بزنی و با من بحث کنی پس لطفا سیریش نشو و ریپلی نکن با تشکر )

میدونم خواهر دوتاشون سخت هستن اگر نبود خودم الان سه سال پشت کنکور نبودم فقط دوستددارم برم یه رشته ای ...

کارت سخت میشه که باید از اول مباحث تجربی رو بخونی با رتبه۶الی۹هزار میشه حسابداری قبول شد

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

کارت سخت میشه که باید از اول مباحث تجربی رو بخونی با رتبه۶الی۹هزار میشه حسابداری قبول شد

چون که سه سال انسانی بودم صددرصد قبولیش برام راحت تره

ولی خب عاشق فیزیو هستم

بالاخره یه تصمیمی میگیرم و پای همون تصمیمم وایمیسم ان شاءالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون که سه سال انسانی بودم صددرصد قبولیش برام راحت ترهولی خب عاشق فیزیو هستم بالاخره یه تصمیمی میگیرم ...

میگم یعنی این قبول شو بعد برا تجربی بخون میشه جواب سوالمم بدی لطفا

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

میگم یعنی این قبول شو بعد برا تجربی بخون میشه جواب سوالمم بدی لطفا

نه بابا اگر یه چیزی خوندم قبول شدم دیگه همونو ادامه میدم از این شاخه به اون شاخه نمیپرم

کدوم سوال خاهر؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم هادیان فر داشتم ماز بعدش واقعا تا خرداد فهمیدم هیچی متوجه نمیشم دیدم فراهانی جمع بندی نهایی گذاش ...

من الان دهمم ماز گرفتم برا شیمی هادیان فر رو انتخاب کردم،به نظرا بین دبیرای خود ماز کدوم بهتره همه گفتن هادیان فرد

دقیقا خواهر میترسم برم فقط الکی همسرم یه هزینه ای بده خودمم عمر و وقتم حروم بشهه قبول نشم

اگه واقعا به فیزیو علاقه داری بخون براش نذار حسرت بشه ولی واقعاااا تلاش زیاد میخوادااا اگه با شناختی که از خودت داری میدونی کم نمیاری و ارادت قویه ولش نکن به هیچ عنوان

🖤🕊