2777
2789
جمع میشه اگه میخوای بری یازدهم مشترک با تجربی زیاد داری ولی بقیه درسا رو خوندی مگه؟

نه منکه کلا دیپلم گرفتم تموم کردم سه ساله

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد💖💍عاشق و شیفته همسرم ( نر کور احمق نمیبینی نوشتم متاهل به هیچ عنوان حتی کامنت منو ریپلی نکنید شما جاتون اینجا نیست اصلا برید بیرون از سایت زنانه )) ، ( پسرم اینو بدون تو و پدرت همه دنیای من هستید از خدا ممنونم که شمارو تو زندگی من گذاشت تا بفهمم خوشبخت ترین آدم دنیا هستم ، ) ( خدایا دوستت دارم و بابت همه چیز ممنونم) ( عشق من اهلبیت علیه اسلام) ( خانم محترم اینجا سایت عمومی هست و من تو تاپیک هر کسی کامنت گذاشتم مخاطبم استارتر بوده اگر از کامنت من و حتی تاپیک من خوشت نمیاد بی زحمت رد کن برو نه اعصاب منو بهم بریز نه خودت به شما اصلا دخلی نداره که بخوای ریپلی بزنی و با من بحث کنی پس لطفا سیریش نشو و ریپلی نکن با تشکر )

نه ولی خب رقابت و تلاشی که تورشته تجربی هست به نظرم لازم نیست من توضیح بدم واقعا همه میدونن

لازمه من توضیح بدم حق داری

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از الان برای دی استرس دارم خیلی استرسیم امروز شیمی درس داد برام سخته و متوجه نشدم ولی همه میرفتن تخت ...

فراهانی واقعا عالیه منم هیچی متوجه نمیشدم فقط با فراهانی شیمی میره تو مغز آدم

دلم میخواد وقت زیادی برای خانوادم داشته باشمدوست ندارم همش درگیر درس باشماز طرفی عاشق فیزیو هستمبنظر ...

من زیاد اطلاعاتی از رشته های انسانی ندارم ولی خب اکثرا یا فرهنگیان میرن یا وکالت یا روانشناسی

فیزیو هم واقعا تلاش زیادی میخواد بعد از سه رشته تاپ فیزیو رتبه و تراز خیلی خوبی میخواد

🖤🕊

نه ولی خب رقابت و تلاشی که تورشته تجربی هست به نظرم لازم نیست من توضیح بدم واقعا همه میدونن

انسانی الانشم۳۰۰هزار نفر شرکت کننده داره ولی چون زمانی تعداد کسایی که انسانی میخوندن کم بود ظرفیت به شدت پایینه و طوری هس که اگه بالا۵هزار رتبه بیاری تو منطقه۳ عملا هیچی قبول نمیشی ولی تو تجربی۱۲هزار پزشکی میده

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

فراهانی واقعا عالیه منم هیچی متوجه نمیشدم فقط با فراهانی شیمی میره تو مغز آدم

من هادیان فرد می بینم میترسم معلن سخت تر بده که توی جزوش سخته میگن در حد امتحان نهایی میگیرم و همه بچه ها امروز بلد بودن بیشتریا و میرفتن تخته😐

😂😂😂

بخون توضیح دادم برات اگه حس کردی جایی اشتباه گوش میدم

انسانی الانشم۳۰۰هزار نفر شرکت کننده داره ولی چون زمانی تعداد کسایی که انسانی میخوندن کم بود ظرفیت به ...

عزیزم با چه منطقی میگی 12هزار پزشکی میده؟ واقعا فک میکنی قبولی تو رشته انسانی راحت تر از تجربیه؟ 😐😂

میشه بپرسم کلاس چندمی؟

🖤🕊

دلم میخواد وقت زیادی برای خانوادم داشته باشمدوست ندارم همش درگیر درس باشماز طرفی عاشق فیزیو هستمبنظر ...

ببین من انسانی تموم کردم قبولی رشته های انسانی اسون تر از تجربی نیس دفترچه انتخاب رشته رو دانلود کن متوجه میشی

من هادیان فرد می بینم میترسم معلن سخت تر بده که توی جزوش سخته میگن در حد امتحان نهایی میگیرم و همه ب ...

منم هادیان فر داشتم ماز بعدش واقعا تا خرداد فهمیدم هیچی متوجه نمیشم دیدم فراهانی جمع بندی نهایی گذاشته یکم ببینم چی میشه اینا شاید باورت نشه من جمع بندی و شب امتحانشو دیدم 15شدم با هادیان فر بالاترین نمره ام 12یود