2777
2789
عنوان

ازدواج💍

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 48 پست
اره ديگه از طرف خانوداه هم اخه سركوفت ميخوره

خب همون پس مشکل نبود پیشنهاد نیست مشکل تفکر ادماست متاسفانه 

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان منم همينو ميگه ولي اخه يه افرادي هم ازدواج كردن كه خدايي اصلا ادم باورش نميشد كي اينارو ميگير ...

ببین الان بیشتر ازدواجا حساب کتابی شده.یا دختره پولداره پسره بخاطر پول گرفتتش‌ یا برعکس.اونایی هم که آدم تعجب میکنه کی گرفتتشون از این زبون بازای ماهر هستن که آدمارو خر میکنن.دخترای خوب بیشترشون همینطوری مثل دوسته شما هستن.البته ازدواج همچین اتفاق مهم و خاص و پلی به سمت خوشبختی نیست

Hold on God knows what he's doing

اون موقع ک میگفتن دختر که رسید به بیست باید ب حالش گریست دخترا وااااقعا ب جز شوهر کردن هنری نداشتن

الان دخترامون قهرمان فوتسال اسیا میشن و توالمپیک مدال میگیرن و تو المپیادای دنیا مقام میارن 

ببین الان بیشتر ازدواجا حساب کتابی شده.یا دختره پولداره پسره بخاطر پول گرفتتش‌ یا برعکس.اونایی هم که ...

اخه نمونه اش دختر عمه ي خودم

اونم شوهر كرد منم شوهر كردم😭

خدايا به اميد تو 🙌🏻

عزیزم ازدواج قسمته قسمت، هیچ ربطی هم به قیافه و اخلاق و پول نداره!!! فقط باید خدا براش بخاد همین!!

بگو بشینه سر درس و مشقش تا وقتش برسه، با افسردگی گرفتن مشکلش حل نمیشه

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
آخه یعنی چی میدونم سنش کمه ولی شما راه حل بدین خوب سنش کمه دیگه راه حل نداره که سنننننننش کمه کم&nb ...

چون من نميخوام ازدواج كنم از نظر من كمه

اون كه ميخواد ازدواج كنه لابد تو خودش ديده

خدايا به اميد تو 🙌🏻
چون من نميخوام ازدواج كنم از نظر من كمه اون كه ميخواد ازدواج كنه لابد تو خودش ديده

توخودش دیده چون بچه است نمیفهمه شما که میفهمین بهش بگین سنت کمه

زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....
اخه نمونه اش دختر عمه ي خودم اونم شوهر كرد منم شوهر كردم😭

خب میدونم هنوز هست نمیگم کلا کسی زن نمیگیره که اما اینکه مثل قدیما دقدقه اصلی خانواده ها زن گرفتن واسه پسرشون باشه و دنبال دختر واسش باشن نیست

Hold on God knows what he's doing