2777
2789
عنوان

ازدواج💍

364 بازدید | 48 پست

سلام خانوما

اين سوال مربوط به دوستمه(من متاهل هستم)

ايشون يه دختر خانم ٢٠ ساله هستن،دانشجو هستن،قد متوسط،اندام متناسب،پوست سبزه،چشم و موي مشكي،دانشجو،از لحاظ مالي تو يه خانوا ه متوسط و كم جمعيت،

ولي اصلا خواستگار نداره و يه حال افسردكي گرفته چون دختر خاله و دختر دايي اش كه همسن خودشن ازدواج كردن ولي اين حتي يه پيشنهاد هم نداره

سوالش اينه كه اشكال كجاست؟(ويژگي هاشم گفتم كه راهنمايي كنيد)

ميدونم سنش كمه ولي شما لطفا راه حل بدين

خدايا به اميد تو 🙌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلش اینه که فکر می کنه تو این سن باید خواستگار داشته باشه و ازدواج کنه این افکار دیگه الان قدیمی شده

دختر ۲۰ ساله الان باید درس بخونه دنبال هنر و کار باشه

باید خودش و توانایی های خودش را بشناسه و کلی کار دیگه 

ببخشید شاید خوشگل نیست یا اخلاق خوبی نداره

مثلا یکی و من میشناسم علاوه بر اینکه بدتر از من خوشگل نیست

اجتماعی نیست و بدددداخلاقم هست انقدر خودشو میگیره انگار کی هست حالا 

من که پسر کورم داشتم اونو نمیگرفتم😁😀

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
ببخشید شاید خوشگل نیست یا اخلاق خوبی نداره مثلا یکی و من میشناسم علاوه بر اینکه بدتر از من خوشگل نی ...

خوشگل هست(از نظر من البته)

يكم خودشو ميگيره ولي

خدايا به اميد تو 🙌🏻
ببخشید شاید خوشگل نیست یا اخلاق خوبی نداره مثلا یکی و من میشناسم علاوه بر اینکه بدتر از من خوشگل نی ...

نه بابا من ی دوست داشتم بدددداخلاق 

ولی خاستگاراش ب صف بودن 

به ابن چیزا نیس اصلا

🌸❤ چادری ها عاشّق تَرند ❤🌸

منم خواهرم سی سالشه خیلی خاستگار داشت شاید اگه بگم 60 تا دروغ نگفتم ولی تا الان قسمت نبود ولی الام یکی دو سال میشه اصلا خواستگار خوب نداره با وجود اینگه قصد ازدواج هم داره من دارم دیوونه میشم دلم میخواد زود تر ازدواج کنه ترو خدا واسش دعا کنید 

خدایا کمک کن صبر من مثل تو زیاد نیست بعد از پیری دیگه به دردم نمیخوره الان کمک کن 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز