2777
2789
عنوان

چیپس خانگی😍

126 بازدید | 11 پست

چیپس🥔

سیب زمینی ۳ عدد

سرکه ۴ ق غ

نمک به مقدار لازم.

یخ

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها رو پوست گرفته و بعد با پوست کن نازک ورق ورق کنید بعد بشورید. و یک کاسه پراز آب سرد کرده و دو قاشق سرکه را اضافه کرده وپر از تکه های یخ کنید بعد ورقه های سیب زمینی را بریزید داخل کاسه آب یخ و ی هم بزنید از هم باز بشن و بزارید ۱۵دقیقه داخل آب یخ و یخچال بمونه.. یک ظرف پر از آب جوش کرده و دوقاشق دیگر سرکه را به آن اضافه کرده بعد از ۱۵ دقیقه سیب زمینی ها را با کفگیر سوراخ دار از آب سرد بکشید و بریزید داخل آب جوش روی گاز وقتی تو آی جوش ریختید هم بزنید وق ها به هم نچسبن.و سه دقیقه بزارید داخل آب جوش باشه بعد ۳ دقیقه دوباره بکشید داخل آب یخ های قبلی بریزید و و بعد یکی دو دقیقه که ورق ها خنک شدن روی ی پارچه بریزید و نم آن را خوب بگیرید و در یک تابه یا قابلمه کوچک یکم روغن بریزید وقتی سرخ شد سیب زمینی ها را ورق ورق و کم کم بریزید و سرخ کنید(یکم نمک بزنید و شعله هم زیاد باشه فقط مواظب باشید نسوزن چون سریع سرخ میشن.) و بعد از سرخ کردن روی دوتا دستمال حوله ای(کاغذی ها* ) بریزید تا روغن اضافی آن کشیده شود. (ورق های سیب زمینی همه رو به یک دفعه داخل روغن نریزید که میچسبند به هم )

نوش جان♥️

👌👌😉😉

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینم عکسش.. من آخر بعد از سرخ کردن یکم به دلبخواه پودر پیاز زدم.

🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم .

حالا طعم سرکه میگیره واقعا؟؟مثه بیرونیا

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

چقد چهره شما براماشناست

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

۱۰۰ هزار تومان میدم چیپس اینقدر هم دردسر نداره

شاید از نظر اقتصادی به صرفه باشه.. ولی وقتی آدم با بچه اش درست میکنه و موقعی که سرخ میشن ذوقش میبینه به تمام دنیا می ارزه من برای ذوق پسرم اینکارو میکنم.هیچ لذتی بیشتر از لبخند آخر پسرم برام نیست😍👌🏻

حالا طعم سرکه میگیره واقعا؟؟مثه بیرونیا

من خودم چیپس سرکه ای دوست ندارم برای همین خیلی کم میریزم که زیاد طعم سرکه نده .. چون پودر پیاز یا فلفل میزنم بهش یا نمکی.. ولی شما سرکه بیشتری بریزید تا طعمش قالب تر باشه.. میتونید دست آخر که چیس ها رو از آب خنک مرحله آخر کشید یکم اسپری سرکه بزنید روش که بیشتر طعم بگیره

شاید از نظر اقتصادی به صرفه باشه.. ولی وقتی آدم با بچه اش درست میکنه و موقعی که سرخ میشن ذوقش میبینه ...

کاملا درست و صحیح فرمودین 🤗