2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتا دندون دارم پس برم درست کنم روز ب روز گرونترم میشه

منم دو تا دارم. تنبلی کردم زودتر نرفتم. پرویروز کشیدم هر کدوم ۴ میلیون شد. سه ماه دیگم باید صبر کنم که فکم آماده ایمپلنت بشه تا اون موقع باز بالا میره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اسی چند سالته از الان دو تا ...منم یکیش داغونه باید ایمپلنت کنم دندون کرسی 😭 ..من پرسیدم از ۱۵ تومن تا ۲۵ تومن بسته به جنسش ..روکش هم جداست احتمالا ۱۳ اینا بشه برام..دکتر جراح فک وو ریشه دندان ..ایمپلنت دیجیتالم خیلی خوبه این سریعتر و دقتش بیشتر اگه پیدا کنم جایی و میرم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

منم دو تا دارم. تنبلی کردم زودتر نرفتم. پرویروز کشیدم هر کدوم ۴ میلیون شد. سه ماه دیگم باید صبر کنم ...

عزیزم داخل فکت چیزی نریخت..خوب اون جای خالی دندون بسته میشه خیلی بد که ..من که اصلا نمیتونم جای خالی دندون تحمل کنم باید همون روز اونپیچ ایمپلنت و بزارن مثل روش ایمپلنت دیجیتال

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

اسی چند سالته از الان دو تا ...منم یکیش داغونه باید ایمپلنت کنم دندون کرسی 😭 ..من پرسیدم از ۱۵ تومن ...

من۳۳سالمه پرکرده ریخت ریشه ش موند کشیدم..یکی دیگه رو پیش ی دکتر بی همه چیز رفتم باعث شد این یکی دندونمم نابود شه خدا ازش نگذره روکش گذاشت دوهفته دوام نداشت افتاد اینم الان ریشه ش مونده

عزیزم داخل فکت چیزی نریخت..خوب اون جای خالی دندون بسته میشه خیلی بد که ..من که اصلا نمیتونم جای خالی ...

من پیش چند تا دکتر خوب رفتم همه گفتن باید سه ماه بگذره تا ایمپلنت کنیم چون احتمال عفونت بالاس و دندون میفته. پیچ رو هم اصلا تو اون حفره ریشه قرار نمیدن و در هر صورت مجددا باید سوراخ بشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من پیش چند تا دکتر خوب رفتم همه گفتن باید سه ماه بگذره تا ایمپلنت کنیم چون احتمال عفونت بالاس و دندو ...

من یکی دو نفر همینجا ازشون پرسیدم گفتن انجام دادن راضی بودن..بنظرم بعضی دندون پزشکا واسه اینکه پول اضافه هم بگیرن بهانه میارن بیشترم میگن باید پودر استخوان استفاده بشه..ولی واسه ایمپلنت دیجیتال همزمان انجام میدن تبلیغاشم تلویریون نشون میده ..حالا باید برم ببینم چی میشه .

من۳۳سالمه پرکرده ریخت ریشه ش موند کشیدم..یکی دیگه رو پیش ی دکتر بی همه چیز رفتم باعث شد این یکی دندو ...

سنت از من کمتر ..چقد حیف ..من این دندونم کل چهار کانالش مواد😂😂 خواهرم دید میخندید 🤭😂ولی دکتر خودش گفت آمالکام آلمانیه خدایی جنس موادش عالی بود تا ۲۰ سالم ضمانت کرد گفت نمیشکنه اگه رعایت کنم ، الانم تقصیر خودم شد اینقد شکموم نخود تخمه هم چی هر شب میخوردم جدیدا آدامس زیاد میجویدم از همین شد فک کنم ..شما موادی که واسه پر کردن دندان استفاده کرده آشغال بوده وگرنه نباید میریخته ..

اسی هستی کارت دارم..ببین این قیمتی که گفتی 50 میلیون کل هزینه درمان هست ؟ یعنی هم ایمپلنت هم روکش هم پودر استخوان اینا .؟چون منم امروز رفتم پرسیدم

سنت از من کمتر ..چقد حیف ..من این دندونم کل چهار کانالش مواد😂😂 خواهرم دید میخندید 🤭😂ولی دکتر خو ...

واسه من موادش نریخت ی تیکه از دندون لق بشد بردم حای دیگه گفتش روکش کن بعد انقذر تراشید همون قیمت لق رو باقی کذاشت دکتره احمق بعد یک هفته روکش دندونم با موادش افتاد حالا فقط ریشه و ی تیکه دندون مونده ک من وحشت دارم بکنم

شما میخوای ذیجیتال انجام بدی؟هزینه ک دکتر ب شما گفته چقدر بوده

من فقط رفتم صحبت کردم خود دکتر شنبه یکشنبه میاد ..تک تک قیمت گذاشت .ایمپلنت سوئیسی بهترین مارک گفت ۳۰ میلیون ،چند جا دیگه همین مارک گفتن ۴۵ ..روکش این گفت ۱۸ بقیه جاها خیلی بیشتر گفتن حالا پودر استخوان اگه لازم بشه گفت حدودا ۵ میلیون ..جراحی خود دندون که در بیاره هم ۴و نیم ..عکس رادیوگرافیم رفتم گرفتم حدود ۸۰۰ شد ..یعنی یه دندون ببین به چه فلاکتی انداخت کل پس اندازم باید بره