2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

125 بازدید | 15 پست

زندگیه بقیه رو میبینم هر ساله یه تغییر هر ساله یه دغدغه جدید بعد دغدغه هایه من سالها طول میکشه و رو یه مورد فوکوزه میخوام بدونم چرا من اینقدررر زندگیم یواش پیش میره دلم تغییر میخواد

از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته عزیزم؟مشکلت چیه؟من خانواده خوبی ندارم و مثل بقیه نرمال نیست زندگیم خیلی سخته

۱۹ الان دغدغم کنکورمه

من شرایط خوبی ندارم حایی که هستم اشتباهه

۱۹ الان دغدغم کنکورمهمن شرایط خوبی ندارم حایی که هستم اشتباهه

همسنیم

کنکورتو بخون بری دانشگاه حداقل راحت تر میشی ب نظرم

من ک امیدوارم اینجور باشم

همیشه ناراحتم اما میخندم >

همسنیم کنکورتو بخون بری دانشگاه حداقل راحت تر میشی ب نظرم من ک امیدوارم اینجور باشم

نمیشه اخه واسه همین میگم شرایطم خوب نیست

چند سالته عزیزم؟مشکلت چیه؟من خانواده خوبی ندارم و مثل بقیه نرمال نیست زندگیم خیلی سخته

منم تنها مشکلی که الان دارم همین نداشتن خانواده ی خوبه،وقتی هم سن و سالام رو میبینم چه خانواده های خوب مهربون پولدار و حمایتگری دارن ،خواهر و برادر دارن،فامیلای خوبی دارن واقعا خیلی اذیت میشم،میگم کار میکنم همه چیز دنیا رو میشه با پول به دست آورد،ولی خانواده رو،گذشته رو،فرصت های از دست رفته و عمر رو هیچ وقت نمیشه با پول خرید و این شده بزرگترین نشخوار فکریم

منم تنها مشکلی که الان دارم همین نداشتن خانواده ی خوبه،وقتی هم سن و سالام رو میبینم چه خانواده های خ ...

میتونی از اینک خانواده ت سالم هستند نمیدونم ابجی داداش داری اینا اگر شکر کنی

icon من حتی اینم مشکله برام

میتونی از اینک خانواده ت سالم هستند نمیدونم ابجی داداش داری اینا اگر شکر کنی من حتی اینم مشکله برام

من خودم دخترم ولی خواهر ندارم،با داداشم خیلی اختلاف سنی دارم ۸ سال ازم کوچیکتره،سالمی هم که از نظر روانی سالم نیستن،جسمی هم خب هر آدمی مشکلاتی داره چه کوچیک چه بزرگ،ولی بقیه رو میبینم خواهر برادر همسن خودشون دارن،خانواده و فامیلاشون واقعا اصیل و بافرهنگ و خوشگل و پولدارن،اصن هیچکدوم از این ویژگی هارو نداشته باشن ولی فقط مهربون باشن از بچگی کلی مشکل روانی برام درست کردن،ولی من از هیچکدوم از اینا شانس ندارم،اینقدر اذیت میشم که آرزو میکنم یا بمیرم یا یه روز بیان بگن تو بیمارستان جابه جا شدم، یعنی واقعا خودمو با هرکی از هرلحاظ مقایسه میکنم ازش بدتر و داغون ترم

من خودم دخترم ولی خواهر ندارم،با داداشم خیلی اختلاف سنی دارم ۸ سال ازم کوچیکتره،سالمی هم که از نظر ر ...

منم ۷ سال تفاوت دارم با داداشم

ازم کوچکه

بیماری داره

و کل خانواده درگیر اینده ش و ... هستیم

خداروشکر کن واقعا icon

از لحاظ مالی خب اکثرا در مشکل هستیم icon