2777
2789

دوستم از زمان مجردی یه عروسک داشت و عاشق این بود بچه ش اون شکلی باشه

از وقت اقدامم همش با اون عروسک حرف میزد و تصور میکرد بچشه

جالبه وقتی به دنیا اومد کپی اون عروسک بود

موهای بور. چشم های درشت آبی .پوست مث برف .لبای کوچولو قرررمز . دماغش اندازه یه نخود سربالا

هنوزم ماها تو شوکیم😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دوستم از زمان مجردی یه عروسک داشت و عاشق این بود بچه ش اون شکلی باشه از وقت اقدامم همش با اون ...

عروسکه رو دست بدست کنید  بین خودتون😁😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستم از زمان مجردی یه عروسک داشت و عاشق این بود بچه ش اون شکلی باشه از وقت اقدامم همش با اون ...

یعنی دوستتو شوهرش چش ابی نبودن؟؟؟؟

چ جالب😍

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

مثلا  اگه گردی چشماش ب مامانم ببره کشیدگیش ب شوهرم  رنگشم ب بابا بزرگم  رنگ موهاش ب من سفیدیش ب داداشم دماغش ب خواهر شوهرم لباش ب خودم وای چی میشه این بچه😂😂😂😂😂😂😂

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
عزییززم .شوهرت خوشگله؟؟؟من برام فرقی نداره شکل شوهرم بشه ولی دلم نمیخاد شکل عموشو عمش بشه😣

اره خداروشکر شوهرم سفید وکم موئه ولاغرقدبلنده ودخترمم کپ باباش شده

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

والا من از طرف خانواده خودم یعنی هم پدرو هم مادرم بور و سفیدیم، خانواده همسرم ، پدر شوهرم بور و سفید هست فقط مادر شوهرم سبز پر رنگ هست که بین بچه هاش هم فقط همسر من سبزه هست، من تصور می کردم بین این همه ژن سفیدی بچه منم سفید میشه یا نهایتا دو رگه میشه به اون سبزه ر رنگ نمیرسه، ضمنا فکر می کردم بچم تپل بشه، فکر می کردم شیر زیاد داشته باشم فکر می کردم بچم اروم باشه ! کلا هیچ کدوم نشد و سبز پر رنگ شبیه قیافهدمادر شوهرم شد!!! کلا ادم قحط بود

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
مثلا  اگه گردی چشماش ب مامانم ببره کشیدگیش ب شوهرم  رنگشم ب بابا بزرگم  رنگ موهاش ب م ...

😐😐😐😐😐😐چجوری اون همه ژنو تو بدن خودتون دارین😋😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بارداری اولم دوست داشتم شبیه همسرم بشه و چشماش درشت وعسلی مثل چشمای باباش باشه که اتفاقا خواب دیدم یه دختر چشم عسلی تو بغلمه و دیگه اینطوری تصورش کردم چشماش عسلی نشد ولی مثل باباش شد و چشماش درشت و خوشکل

بارداری دومم خواب دیدم یه دختر بور تپل خوشکل داره با دخترم بازی میکنه و من مراقبشون هستم دختر دومم دقیقا همین شکلی شد

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
والا من از طرف خانواده خودم یعنی هم پدرو هم مادرم بور و سفیدیم، خانواده همسرم ، پدر شوهرم بور و سفید ...

اخی عزیزم.ولی سبزه هم قشنگه 😍😍😍😍

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
مثلا  اگه گردی چشماش ب مامانم ببره کشیدگیش ب شوهرم  رنگشم ب بابا بزرگم  رنگ موهاش ب م ...

منم دوست داشتم سفیدیش به شوهرم بره چشماش مث خودم درشت باشه ومژهاش،بلند اما هیچیش به من نرفته

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
والا من از طرف خانواده خودم یعنی هم پدرو هم مادرم بور و سفیدیم، خانواده همسرم ، پدر شوهرم بور و سفید ...

وای 😁😁حالا چ کیفی میکنه مادرشوهرت

زن عموی منم وقتی حامله بودی هفته ای چن بار میومد خونمون وایمیستاد منو نگا میکرد زل میزد ب قیافم  میگف میخوام  بچم شبیه تو بشه الان خیلی بچش شبیه منه

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
یعنی دوستتو شوهرش چش ابی نبودن؟؟؟؟ چ جالب😍

اصلا چشم رنگی ندارن تو خانواده خودش و همسرش همه مشکی و قهوه ای 

حالا نسل های قبل شاید داشتن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اصلا چشم رنگی ندارن تو خانواده خودش و همسرش همه مشکی و قهوه ای  حالا نسل های قبل شاید داشتن

چ باحال 😍😍برم صبح تا شب تصور کنم😂

اخی عزیزم.ولی سبزه هم قشنگه 😍😍😍😍

جالبه جاریم اقوام مادرشوهرمه مثل خودشون سبزه هست ، بعد بچش سفید عین بلور شده! 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده