2777
2789
زن عموی منم وقتی حامله بودی هفته ای چن بار میومد خونمون وایمیستاد منو نگا میکرد زل میزد ب قیافم &nbs ...

اثر قانون جذب فک‌کنم 

امتحان کنیم ماهم😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
چ باحال 😍😍برم صبح تا شب تصور کنم😂

عکس یه بچه بزار جلوت صب تا شب هی تصور کن😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای 😁😁حالا چ کیفی میکنه مادرشوهرت

نه برعکس همش فرافکنی می کنه می گه به من می گه گندم رو هستی بچه هم به خودت برده!!!! الله اکبررررر

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
عروسکه رو دست بدست کنید  بین خودتون😁😁

😂😂😂

عکس یه بچه بزار جلوت صب تا شب هی تصور کن😂

ی بچه تو فامیلمون هست کپی عروسکه خیلیییی نازه من همش اونو تصور میکنم .مامانش چهرش معمولی باباشم زشت ولی این بچه انقد نازه همه تعجب میکنن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ی بچه تو فامیلمون هست کپی عروسکه خیلیییی نازه من همش اونو تصور میکنم .مامانش چهرش معمولی باباشم زشت ...

قانون جذب واقعا تاثیر داره

ایشالا یه نی نی خوشگل و سالم به دنیا میاری❤️

درسته که پسربه مادرش شبیه میشه دخربه پدر؟چنددرصددرسته؟

نه بابا

من بابامو عمو و عمه هام به قدری زیبان که حد نداره

من صااااف شدم کپی مامانم با چهره معمولی🤦‍♀️😂

دخترم اصلا خیلی ناز شد مثل فرشته میمونه

فک نمی‌کردم من به این زشتی دخترم انقد ناز و خوشگل بشه

چشم و ابروش شبیه شوهرم مشکی و مژه های بلند فر لبو دهن و چونه ش شبیه من مثل ماه میمونه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
سونوی 18 هفته که رفتم وقتی تو دستگاه دیدمش دقیقا قیافه ی همسرم اومد جلو چشمم الانم دقیقا کپی همسرمه ...

😦😂😂😂😂😂😂😂منم عکس سونوی سیاه سفید ۱۸هفته رودارم اگه دقت کنی خیلیی شبیه خودم. دیده میشه قیافش دماغش 😐دوستدارم پسملی شبیه باباش باشه انشالله

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
😦😂😂😂😂😂😂😂منم عکس سونوی سیاه سفید ۱۸هفته رودارم اگه دقت کنی خیلیی شبیه خودم. دیده میشه قیافش د ...

حالا که دوست داری شبیه باباش بشه برعکس شبیه شما میشه  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

من شنیدم توبارداری ازهرکس بدت بیاد بچت شبیه همون میشه .اون دوستمون هم بخاطرهمین شاید بچش به مادرشوهرش رفته😂😂😂

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
حالا که دوست داری شبیه باباش بشه برعکس شبیه شما میشه    

به احتمال زیاد اره 😐انشالله سالم باشه .ولی مامانم همش میگه چشمات خوشکله به خودت بره بهتره ولی نمیدونم چرااصلا دوستندارم شبیه من بشه😯😯