زن عموی منم وقتی حامله بودی هفته ای چن بار میومد خونمون وایمیستاد منو نگا میکرد زل میزد ب قیافم &nbs ...
اثر قانون جذب فککنم
امتحان کنیم ماهم😂
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ی بچه تو فامیلمون هست کپی عروسکه خیلیییی نازه من همش اونو تصور میکنم .مامانش چهرش معمولی باباشم زشت ولی این بچه انقد نازه همه تعجب میکنن
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
ی بچه تو فامیلمون هست کپی عروسکه خیلیییی نازه من همش اونو تصور میکنم .مامانش چهرش معمولی باباشم زشت ...
قانون جذب واقعا تاثیر داره
ایشالا یه نی نی خوشگل و سالم به دنیا میاری❤️
درسته که پسربه مادرش شبیه میشه دخربه پدر؟چنددرصددرسته؟
نه بابا
من بابامو عمو و عمه هام به قدری زیبان که حد نداره
من صااااف شدم کپی مامانم با چهره معمولی🤦♀️😂
فک نمیکردم من به این زشتی دخترم انقد ناز و خوشگل بشه
چشم و ابروش شبیه شوهرم مشکی و مژه های بلند فر لبو دهن و چونه ش شبیه من مثل ماه میمونه
باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓