من دوس دارم صورت نی نیم گرد باشه چشاشم درشت مژه ها بلند موهاشم پر پشت .البته همه اینارو هم خودم هم شوهرم داریم.ببینم چ شکلی میشه حالا
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
من هيچچ وقت چهره اي تصورنميكردم ، چون كلا مجسم سازيم ضعيفه ، وقتي بچم دنيا اومد ، باورم نميشد بچه ي من باشه ، شوهرم هم اصلا تصوري نداشت ، اونم همش بلند بلند فرياد ميزد خانم ببين چه بچه اي دنيا آوردي ! هر چند كه هر پدر مادري به نظر خودشون بچشون قشنگترينه ، پسرم رو وقتي آوردن لباش نارنجي بود موهاي بورررر جيگر بود جيگر
من ک همش فک میکنم بچم خیلی زشت میشه ما ژنمون خوشگله اگه شبیه خواهرشوهرم یا مامانم بشه خیلی خوشگل میشه ولی من شانس ندارم زشت میشه میدونم😂برامم مهم نیس اصن والا
اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
منوشوهرم کاملا دوچهره متفاوتیم وواضح دخترم به باباش رفته
عزییززم .شوهرت خوشگله؟؟؟من برام فرقی نداره شکل شوهرم بشه ولی دلم نمیخاد شکل عموشو عمش بشه😣
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤