2777
2789
من فکر میکردم خ زشت و سیاه میشه ولی سفید بودو خ خوشگل همه ی پرستارا با تعجب نگاه میکردن فقط میگفتن م ...

اره همیشه برعکس میشه😂 

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوس دارم صورت نی نیم گرد باشه چشاشم درشت مژه ها بلند موهاشم پر پشت .البته همه اینارو هم خودم هم شوهرم داریم.ببینم چ شکلی میشه حالا

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
من دوس دارم صورت نی نیم گرد باشه چشاشم درشت مژه ها بلند موهاشم پر پشت .البته همه اینارو هم خودم هم ش ...

منوشوهرم کاملا دوچهره متفاوتیم وواضح دخترم به باباش رفته 

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

من هيچچ وقت چهره اي تصورنميكردم ، چون كلا مجسم سازيم ضعيفه ، وقتي بچم دنيا اومد ، باورم نميشد بچه ي من باشه ، شوهرم هم اصلا تصوري نداشت ، اونم همش بلند بلند فرياد ميزد خانم ببين چه بچه اي دنيا آوردي ! هر چند كه هر پدر مادري به نظر خودشون بچشون قشنگترينه ، پسرم رو وقتي آوردن لباش نارنجي بود موهاي بورررر جيگر بود جيگر

من ک همش فک میکنم بچم خیلی زشت میشه ما ژنمون خوشگله اگه شبیه خواهرشوهرم یا مامانم بشه خیلی خوشگل میشه  ولی من شانس ندارم زشت میشه میدونم😂برامم مهم نیس اصن والا

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂

چن روز پیش خواب دیدم یه پسر دارم بش شیر هم میدادم😍🤗 حالا مجردما😁ولی خییلی دلم براش تنگ میشه و تازه یه ذره مادرایی بچشون از دست میدن درک کردم

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
من دوس دارم شبیه باباش بشه ولی تو ذهنم دختر بچه میاد نمیدونم چرا پسر دوس دارم 

جنسیت نی نی مشخص نیس هنوز

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
منوشوهرم کاملا دوچهره متفاوتیم وواضح دخترم به باباش رفته 

عزییززم .شوهرت خوشگله؟؟؟من برام فرقی نداره شکل شوهرم بشه ولی دلم نمیخاد شکل عموشو عمش بشه😣

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤