2777
2789
عنوان

کسب درآمد

106 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

۱۸ سالمه، تازه فارغ التحصیل. احتمالا از چند ماه آینده دانشجو میشم و زمانم محدود میشه.

به شدت به پول و کسب درآمد نیاز دارم اما نمیدونم چیکار کنم؟ مهارت هام همه در حد ضعیف یا متوسطن و تو هیچ مهارتی خیلی قوی نیستم. کارم هم باید فریلنسری باشه یا ساعت کاری خیلی منعطف :(

خیلی پول نیاز دارم لطفا کمک کنید. مهارت هام:

دروس شیمی، ریاضی و زیست دبیرستان نسبتا خوب بلدم

تایپ ساده از دستم بر میاد

ورد و پاورپوینت رو میتونم یاد بگیرم از یوتیوب اما هنوز بلد نیستم!

صدام هم معمولیِ رو به خوب هستش و میتونم گویندگی هم انجام بدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوال خیلی خوبی پرسیدی منم عین شما دنبال درامدم

وای بخدا با این شرایط اقتصادی نمیدونم چیکار کنم

روم نمیشه از بابام اصلا پول بگیرم خیلی اوضاع به هم ریخته، حتی اگه بشه باید کمکشون هم کنم 🥲

به نظرم تلاش کن توی کنکور رتبه ی خیلی خوب قبول بشی هم رشته و دانشگاه خوب درس میخونی . هم میتونی مشاور کنکور بشی در کنار درس های دانشگاه هم بعضی دانشگاه های دولتی بورسیه میکنن و شما درس میخونی اونا هم ماه به ماه برات حقوق واریز میکنن . کاش منم برمیگشتم به سن شما قطعا همین کار رو میکردم ولی کسی نبود منو راهنمایی کنه

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

زیاد نمیدونم ولی آشنامون دانشجوی ریاضی بود رفت توی مدرسه نیکو کارکرد الانم با زبان انگلیسی به بچه ها ...

کار تو مدرسه ساعت کاریش چطوریه؟ خب بعدا با دانشگاهش تداخل نداشت؟

جدیدا تو اینستا خیلی شغل مدلینگ و گویندگی و بازیگری مد شده کاش بقیه کاربرا بیا بگن شغلشون چیه ایده ب ...

آره واقعا کاش بیان کمک کنن😭😭 دیگه دارم دیوونه میشم از بی پولی

به نظرم تلاش کن توی کنکور رتبه ی خیلی خوب قبول بشی هم رشته و دانشگاه خوب درس میخونی . هم میتونی مشاو ...

من کنکورمو دادم دیگه تموم شد، پشت نمیمونم. رتبهم تاپ نمیشه احتمالا حدودا ۲ هزار یا ۳ هزار منطقه ۳. جدی دانشگاه ها بورسیه میکنن؟ خب شرایطش چطوریه؟ اگه به دهک خانواده و این چیزا نگاه میکنن من رو شامل نمیشه😑

کار تو مدرسه ساعت کاریش چطوریه؟ خب بعدا با دانشگاهش تداخل نداشت؟

نه ولی بیخوابی زیاد داشت دانشگاشم تاپ بود اتفاقا ساعتش رو دقیق نمیدونم ولی مثلا گاهی شبا بود گاهی صبحا گاهی آنلاین