2777
2789
عنوان

کسب درآمد

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 29 پست
من کنکورمو دادم دیگه تموم شد، پشت نمیمونم. رتبهم تاپ نمیشه احتمالا حدودا ۲ هزار یا ۳ هزار منطقه ۳. ج ...

باز فکر کنم با زیر ۲۰۰۰ یا ۳۰۰۰ هم اگه تجربی باشید بشه مشاور کنکور شد . بله بعضی دانشگاه های دولتی مثل دانشگاه تهران ، علامه ، فردوسی مشهد و... بورسیه میکنن . نه به دهک کار ندارن فقط شما این دانشگاه ها قبول بشی و درس بخونی و شرطش هم اینه که هر ترم معدلت بالای ۱۷ بشه تا حقوق ادامه داشته باشه

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانومای شاغل؟ ازتون تقاضا دارم بیاید بگید چیکار میکنید. فریلنسر ها، ادمین ها، گوینده های کتاب و...

من یه مدت تولید محتوای متنی سئو انجام میدادم عزیزم . ولی سال ۹۸ تا ۱۴۰۳بازار سئو داغ بود الان بازار هوش مصنوعی داغه . شما بهتره دوره های هوش مصنوعی و پرامپت نویسی و ...شرکت کنی بعد به عنوان کارآموزی برای شرکت ها کار انجام بدی

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

باز فکر کنم با زیر ۲۰۰۰ یا ۳۰۰۰ هم اگه تجربی باشید بشه مشاور کنکور شد . بله بعضی دانشگاه های دولتی م ...

آها چقدر عالی

کاش من هم جزوشون بشم🥲

مشاور شدن رو دوست ندارم راستش😭 یاد کنکوری بودن خودم میفتم

من یه مدت تولید محتوای متنی سئو انجام میدادم عزیزم . ولی سال ۹۸ تا ۱۴۰۳بازار سئو داغ بود الان بازار ...

یادگیریشون خیلی زمان بر نیست؟ پایتون دوست داشتم یاد بگیرم اما زود به درآمد نمیرسه، مسیر یادگیریش یکم طولانیه

آها چقدر عالی کاش من هم جزوشون بشم🥲 مشاور شدن رو دوست ندارم راستش😭 یاد کنکوری بودن خودم میفتم

پشتیبان هم میتونی بشی یا حتی تدریس یه سری درس های سخت برای پشت کنکوری ها و دهم یازدهمی ها و...

پشتیبان هم میتونی بشی یا حتی تدریس یه سری درس های سخت برای پشت کنکوری ها و دهم یازدهمی ها و...

آره تدریس رو اوکیم اما موضوع بازار کارشه.

از کجا باید بتونم دانش آموز جذب کنم؟ 🥲 الان همه جا پر از معلمه

یادگیریشون خیلی زمان بر نیست؟ پایتون دوست داشتم یاد بگیرم اما زود به درآمد نمیرسه، مسیر یادگیریش یکم ...

نه سئو که خیلی سخت نبود از نظرم .رشته ی شما چی بود ؟ چی میخواهی قبول بشی ؟

آره تدریس رو اوکیم اما موضوع بازار کارشه.از کجا باید بتونم دانش آموز جذب کنم؟ 🥲 الان همه جا پر از م ...

از همون موسسه های کنکوری دیگه . اول پشتیبان یا مشاور کنکور میشی بعدش دانش آموزها رو برای تدریس جذب میکنی

نه سئو که خیلی سخت نبود از نظرم .رشته ی شما چی بود ؟ چی میخواهی قبول بشی ؟

تجربی بودم، اگه رتبهم خوب باشه پزشکی دوست دارم اما اگه نشه اولویت های بعدیم دارو و فیزیو هستن و به هیچ وجه پشت نمیمونم.

خیلی ازت ممنونم ❤️ فکرکنم باید همون پایتون رو ادامه بدم تا چند ماه دیگه به درآمد برسم

از همون موسسه های کنکوری دیگه . اول پشتیبان یا مشاور کنکور میشی بعدش دانش آموزها رو برای تدریس جذب م ...

آره به ذهنم نرسیده بود 😬 فکرکنم بهتره یه سری به ماز و قلمچی بزنم.

مجددا ممنونم❤️

تجربی بودم، اگه رتبهم خوب باشه پزشکی دوست دارم اما اگه نشه اولویت های بعدیم دارو و فیزیو هستن و به ه ...

خیلی هم عالی .موفق باشی و رشته ای که دوست داری قبول بشی👌❤️ پایتون رو خیلی اطلاعی ندارم ولی زمانه و گرمی بازار فعلا سمت هوش مصنوعی هست . اگر بتونی در حد زیر ۲ تومن هزینه کنی من دوره های دکتر همت توی ایتا و بله هست رو بهت معرفی میکنم .عالیه

آره به ذهنم نرسیده بود 😬 فکرکنم بهتره یه سری به ماز و قلمچی بزنم.مجددا ممنونم❤️

آره اونا هم خوبه . البته من قلمچی قبلا رفته بودم برای استخدام میگفت باید قبل از کنکور جزو دانش آموزهای قلمچی بوده باشید برای جذب ! الان رو نمی دونم هنوز اون قانون ها رو دارن یا نه ...

خواهش میکنم 🌸 ❤️

وای مرسیییی حتما چک میکنم ❤️❤️

خواهش میکنم گلم 🌸🫂 توی گوگل آپارات هم سرچ کنی بعضی کلیپ های دکتر همت هست