2777
2789
عنوان

عکس عشقم📷💗

754 بازدید | 30 پست

سر صبح که بیدار میشم ساعت ۶ اینم بیدار میکنم 😁😬

تا شب که بیام ساعت ۱۱ منتظرمه دورش بگردم

اسمش Sami

پروفایل خودمم فقط یک چیز میخوام تمام شب رو بیدار بمونم و قدم بزنم آهنگ مورد علاقم رو گوش کنم و طلوع آفتاب رو تماشا کنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوداااااااا🥺🥺

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست🌿/مدافع حقوق حیوانات/ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/تجزیه طلب ها/افغانی ها🤫 کاربری دست 2 نفره منو رفیقم

منو یاد گربه فیلم سال گربه انداخت

نگاه جذاب و گیرایی داره🌚🍬

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

الهی فداش بشممممممم

گربه ها عشق منن🥺وقتی میپری وسط تاپیکم و بی دلیل عقده هاتو خالی میکنی و چرت و پرت میگی ازم توقع احترام و تشکر و لبخند ملیح نداشته باش منم بدتر از خودت برخورد میکنم باهات😇😇😇

فکر کردم چیه😐🥴شفاریپلای هم نزنید

بی احترامی میکنی بعد میگی ریپ هم نزنید؟! شفا برای چی دقیقا؟!

گربه ها عشق منن🥺وقتی میپری وسط تاپیکم و بی دلیل عقده هاتو خالی میکنی و چرت و پرت میگی ازم توقع احترام و تشکر و لبخند ملیح نداشته باش منم بدتر از خودت برخورد میکنم باهات😇😇😇