2777
2789
عنوان

عکس عشقم📷💗

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 30 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه بچم....گلدنه......خیلی فشارش میدم و ماچش میکنم....هیچیم نمیگه بچه

وایی من شاید وسواسم عوقم میاد اه مخصوصا حروم کنه جایی میخوام بمیرم بهشون غذا میدم اماتو خونه موافق نیستم

بی احترامی میکنی بعد میگی ریپ هم نزنید؟! شفا برای چی دقیقا؟!

اولا گفتم ریپ نزن بعد زدی

دوما اینکه فکر کردم عکسه یه آدمو میخواد بذاره کنجکاو شدم بعد دیدم که عههه مردم دیگه عشقاشونم تغییر کرده

سوما اینکه منظور از شفا این بود که دنبال عشقی واقعی البته نمیخوام حیوون خونگیش بی احترامی کنما

چهارما اینکه دبگه ریپ نزن تامام

اولا گفتم ریپ نزن بعد زدیدوما اینکه فکر کردم عکسه یه آدمو میخواد بذاره کنجکاو شدم بعد دیدم که عههه م ...

پنجما سایت تبادل نظره نمیتونی تعیین کنی که کی روت ریپ بزنه کی نزنه اگه با ریپ زدن بقیه مشکل داری اینجا نیا

شیشما خدافظ 😂😂😂😂😂😂😂

گربه ها عشق منن🥺وقتی میپری وسط تاپیکم و بی دلیل عقده هاتو خالی میکنی و چرت و پرت میگی ازم توقع احترام و تشکر و لبخند ملیح نداشته باش منم بدتر از خودت برخورد میکنم باهات😇😇😇

فکر کردم چیه😐🥴شفاریپلای هم نزنید

واا😐

چه طرز حرف زدنه

هزاران حقوق انسانی را به بهانه احساسات از زن دریغ کردن ولی برای عدم کنترل شهوت مردان حجاب را قرار دادند اما هیچ کس اعتراض نکرد اگر زن توان کنترل احساساتش را ندارد خب مرد هم توانایی کنترل شهوتش را ندارد پس ریشه این بی عدالتی کجاست ؟ بوی تعفن میده ذره ذره افکارتون متن امضا از خودمه و به خودم مربوطه

چقدرررر گوگولیهههه🥹🫠🩷

هزاران حقوق انسانی را به بهانه احساسات از زن دریغ کردن ولی برای عدم کنترل شهوت مردان حجاب را قرار دادند اما هیچ کس اعتراض نکرد اگر زن توان کنترل احساساتش را ندارد خب مرد هم توانایی کنترل شهوتش را ندارد پس ریشه این بی عدالتی کجاست ؟ بوی تعفن میده ذره ذره افکارتون متن امضا از خودمه و به خودم مربوطه

اولا گفتم ریپ نزن بعد زدیدوما اینکه فکر کردم عکسه یه آدمو میخواد بذاره کنجکاو شدم بعد دیدم که عههه م ...

عشق واقعی تو آدما؟!

این گربه از مرتیکه های بدرد نخور عشق تره

خدایا مواظبم باش❤️

خداروشکر هیچوقت هیچچچ پارتنری نداشتم تو زندگیمفکر کردم میخواد عکسه نامزدشو بذاره

چه فرقی کرد؟ عشق رو فقط تو نامزد و جنس مخالف میشه معنی کرد؟

خدا،طبیعت،پدر مادر،دوست،اشنا،همسر،حیوون خونگی و....... که خیلی زیادن اینا جزو عشق نمیتونن باشن؟

از اول یکم بد گفتی آخه