2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یک فنجون جو دوسرپرک فوری رو با یک لیوان شیر مخلوط کنید روی حرارت ملایم بذارید هم بزنید جو باز شه بعد حدود ۶ ۷ دقیقه که نرم شدن و کمی سفت شد مثل حلیم شد کره بادوم زمینی و یکم عسل اضافه کنید نوش جونتون 🤩

کره و عسل اختیاریه هرچی دوست دارید بزنید میتونید شکر بزنید فقط

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

دستورشم گذاشتم براتون 🤩

بچه ها کلا اوتمیل تمام افزودنی هاش اختیاره اگر رژیم نیستید میتونید موز و گردو هم بزنید

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

من تابستونا دوست ندارم زمستونا بیشتر میچسبه بهم نمیدونم چرا

طبیعیه خب کلا غذاهای این مدلی زمستون بیشتر میچسبن

اما من همیشه میخورم خیلی لذت میبرم از طعمش

اما مثلا آش و اینچیزها اصلا تابستون نمیتونم لب بزنم

من بدون حرارت میخورم. شب درست میکنم خوب نرم میشه فردا میخورم

چه جالب

طبیعیه خب کلا غذاهای این مدلی زمستون بیشتر میچسبن اما من همیشه میخورم خیلی لذت میبرم از طعمش اما ...

اخه جالب اینجاست من روی حرارت نمیذارم و سرد میخورم. نیازی به حرارت نداره.

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
اخه جالب اینجاست من روی حرارت نمیذارم و سرد میخورم. نیازی به حرارت نداره.

آره خوندم بالاتر گفتی جالبه حتما یبار این مدلی امتحان میکنم