2777
2789
عنوان

يك لحظه بيايد همگى

126 بازدید | 7 پست

دوستان عزيز سلام 

يك مسله اى هست كه براى من هم پيش امده در اينجا 

در أوج ناراحتى مياى يك مسله اى را عنوان مى كنه يك دفعه بعضى از كاربرها كه منتظر نشستن براى تيكه پرانى و تمسخر پيدا مى شن شروع مى كنند 😡

طرف نمى دونه بايد جواب اينها را بده تا ثابت كنه 

نيامدم تا پر بازديد بشم 

دارم راست مى گم 

اصلا بر فرض كه داره دروغ مى گه تاپيك را ترك كن برو بيرون 🤓

تو روخدا بزاريد حداقل اينجا راحت باشيم كسى كه مياد اينجا موضوع خانوادگى يا مشكل اش را مطرح مى كنه صد در صد شرايط روحى مناسب اون لحظه نداره كه بخواد با اين كامنت ها مواجه بشه 

اگر از اين كاربرها نيستيد كه همفكرى يا كمكى كنيد نريد تو روخدا درد اون بنده خدا براش كفى درد اضافه نكنيد با تفكران منفى تان 

ممنونم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا کلا برا مسخره بازی آفریده شدن فکر میکنن خیلی نمکن😒😒😒😒تو پیجه شکیرا و پیکه برید میبیننین کم نیستن😐😐😐😐

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!

من چند شب پیش تو یه تاپیک صحبت از بچه و تربیتش شد. یکی از دوستان با چندتا سوال وارد مسائل خصوصی شد بعد یهو گفت حرفاتو باور نمیکنم و ....

من مشکلی ندارم ازینکه مسایل خصوصی رو لیان کنم بالاخره تجربس، یه چیزی من میگم یه چیزی یکی دیگه. ولی اینکه تا یه موضوع برای ما عجیب باشه یا تاحالا باهش برخورد نکرده باشیم رو ببینیم و سریع تهمت بزنیم، کار خیلی بدی هست. البته باید حقم داد. در فضای مجازی معلوم نیست چی راسته و چی دروغ ولی کسی رو که زور نکردن! دوست نداری تو بحث شرکت نکن

در زمینه درد و دل و اینکه برخی کاربرا مسخره بازی در میارن و توی اون حال بد تیکه پرانی میکنن کاملا باهاتون موافقم خیلی زشته وسط ناراحتی بقیه مسخره میکنن یا از داشته هاشون میگن

اما اگر با شواهد قوی مطمئنین طرف دروغ میگه باید بگین چون این ادمای مریض دروغگو یه عده خانمای ساده رو گول میزنن اوناهم کلی حرص میخورن و سایت میشه محلی برای دروغ پردازیای بیمار گونشون 

خدا میدونه که خیلیاشون لو نمیرن ولی همونایی که لو میرنم باز غنیمته

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

[QUOTE=62387912]ممنون عزیزم از درک بالایی که داری من موندم چیکار کنم .قفل کردم درخواست تعطیلی دادم[/QUOTE]

خواهش مى كنم غصه نخور حل مى شه مشكلت 

براى من هم خيلى اينجا پيش امده 😞

خدايا شكرت ❤️🙏🏻