2777
2789

سلام دوستان میگو سرخ کردم اصلا نمیشد خورد خیلی سفت و خشک بود حالت غضروفی داشت هر چی میجویدی نرم نمیشد چرا بهم یاد میدین چکار کنم نرم و ترد باشه ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگو برا یه ساعت توی سرکه.آبلیمو.نمک.زعفران بخوابون.

بعد میتونی با آرد سوخاری یا توی خمیر بنیه بندازی سرخ کنی.عالی میشه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

ببخشید پیاز یادم رفت بگم با اون مواد پیاز اگه حتی دوست داری سیر هم بذار

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

سيب زميني رو رو نگيني سرخ كن 

بعد پياز و نگيني سرخ كن 

ميگو هارو كه يه جوش كوچلو خورده رو يكم تو پياز تفت بده بعد كشكمش كه از قبل خيسونديو بهش اضافه كن تا كشمشت يكم سرخ بشه 

بعدش ادويه بزن بهش من نمك و فلفل سياه ميزنم 

بعدشم رب كوجه بزن با يه ليموي تازه و بزار خوب رو شعله كم يكم ربت باهاش تفت بخوره بعدش امادست 

خيلي خوشمزه ميشه 

واسه اینکه خوب سرخ نشده دیگه؛من خودم بخوام درست کنم مث جوجه از قبل تو زعفرون پیاز میزارم بمونه بعد س ...

مغز پخت میشه ؟! میگوهای من خوب سرخ شد روش ولی گاز که میزدی رفت بود اصلا چنگال به زور معرفت داخلش در صورتی که خوب سرخ شده بود

سيب زميني رو رو نگيني سرخ كن  بعد پياز و نگيني سرخ كن  ميگو هارو كه يه جوش كوچلو خورده ر ...

مرسی عزیزم ولی بچه من سوخاری ساده دوس داره خودم و باباش که اصلا دوس نداریم ولی نمیدونم چرا سرخش میکنم سفت میشه