2777
2789
عنوان

طرز تهیه یه میگو خوشمزه بهم یاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 32063 بازدید | 24 پست
مغز پخت میشه ؟! میگوهای من خوب سرخ شد روش ولی گاز که میزدی رفت بود اصلا چنگال به زور معرفت داخلش در ...

پیاز سرخ کن 

بعدش میگو بریز رو پیاز زرد چوبه و دارچین و فلفل هم بریز و شعله رو خیلی یواش کن ، در ظرفت رو هم ببند 

میگو اب میندازه و پخته میشه و مواظب باش که نسوزه چون اب میندازه و پخته که بشه ابش کم میشه . اگه دیدی پخته ولی هنوز اب داره ، شعله رو یه کم بلند کن و درش رو نبند و تفت بده 

بعدش رب و نمک و خیلی کم  پودر لیمو خشک بزن بهش . نوش جان .

سیب زمینی هم میتونی جداگونه سرخ کنی و وقتی رب به میگوهات زدی و ربت یه کم پخت سیب زمینی ها رو بریزی توش .

با سبزی و لیموترش میچسبه 

میگو لازم نیست جداگونه ابپز بشه.

خدایا شکرت 
مرسی عزیزم ولی بچه من سوخاری ساده دوس داره خودم و باباش که اصلا دوس نداریم ولی نمیدونم چرا سرخش میکن ...

زياد سرخش ميكني ميگو زياد سرخ بشه سفت ميشه البته من سوخاري كه ميكنم نميجوشونمش  همينطوري در حدي كه اردش سرخ بشه اونم قشنگ ميپزه رو شعله كم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگو روتوی کمی ابلیموی اصل و فلفل سیاه و پودرسیر بخوابون (بیست دقیقه تانیم ساعت کافیه)

بعد روغن رو توی تابه کمی داغ کن میگوها رو بریز توش ولی ابلیمویی رو که توی ظرف هست رونریز

به میگوهای درحال سرخ شدن زردچوبه ،ادویه میگو(یاپودرکاری)و نمک بریز،

ده دقیقه زمان با شعله متوسط واسه سرخ شدن کافیه ،زمان بیشتر باعث سفت شدن میگو میشه

زمان خرید میگو باید دقت کنی که میگو تازه باشه میگوی مونده و افتاب دیده بوی خیلی خیلی بدی داره

شنیدم میگن قبل از سرخ کردن یه جوشش بدیم بعد سرخ کنیم اینجوری خاصیتش نمیره

نیازی نیست.منکه پیاز داغ درست میکنم میگو رو میریزم یه تفت میدم از خامی در بیاد.نمک و فلفل سیاهم میزنم.عالی میشه.

هم میشه خوراک خوردش هم میشه با برنج دمپخت میگوش کرد

Do not give up  
مغز پخت میشه ؟! میگوهای من خوب سرخ شد روش ولی گاز که میزدی رفت بود اصلا چنگال به زور معرفت داخلش در ...

میگو پلویی بگیر 

میگوهای خیلی درشت معمولا واسه قلیه میگو استفاده میشه

خدایا شکرت 
من تو همون سوخاری کردنش موندم خخخخ اگه یه جوشش بدم بعد سرخ کنم خاصیتش نمیره

واسه سوخاری بزنش تو پودر سوخاری و سرخش کن.همین.نرم و خوب میشه.خیلی زیاد سرخش نکن.

Do not give up  

خمیر بنیه خمیریه که میتونی همه چی باهاش سرخ کنی.ماهی.مرغ.قارچ و...

من چند دستور امتحان کردم این یکی از همه بهتر بود.

سفیده تخم مرغ انقدر بزن تا سفت شه و نریزه.یه پیمانه دلستر کلاسیک(بدون طعم).یه پیمانه شیر اصافه کن هم بزن تا حبابی بشه.بعد ادویه جات بریز و نمک و بکینگ پودر اضافه کن یکم هم بزن.بعد آرد اضافه کن باید اوتقدر اضافه کنی تا مثه ماست باشه غلظتش.یه نیم ساعا استراحت بده به خمیر بعد

هر موادی دوست داری بنداز توش بعد توی روغن سرخش کن.

برا سوخاری هم فقط با آرد ساده تنها سوخاری نکن.

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

سوخاری هم میگم شاید کسی نمیدونه.

اول میگو.مرغ و... بزن توی تخم مرغ زده شده بعد آرد ساده بعد پودر سوخاری.

پودر سوخاری باید نمک و ادویه جات داشته باشه.

میتونی به تخم مرغ یکم زعفرون بزنی خیلی خوش عطر میشه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa