2777
2789
عنوان

قرص چاقی

105 بازدید | 38 پست

دارم قرص چاقی می خورم تو ۱۶ روز ۴ کیلو اضاف کردم ولی خیلی رو هم رو هم خور و پر خور شدم💔 بعد از ظهرا معدم سنگین میشه اصلا انگار کارم شده فقط غذا خوردن

قرص اصلا خوب نیست اسی

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم اصلا مصرف نکن ، چاقی به چه قیمتی !

یکی مصرف کرده بود استخون لگنش سیاه شده بود نیاز به تعویض مفصل پیدا کرد رفت عمل کرد ،

برو باشگاه حجم بگیر خیلی بهتره تا این چیزا که عوارض داره

سلام

همین الان برو همه اون قرص ها رو بنداز دور

به هیچ وجه و به هیچ وجه استفاده نکن دیگه

علت اینکه زودی چاق شدی اینه که داخلش کورتون هست و همین باعث میشه به زودی نکروز بگیری یعنی سیاه شدگی سر استخوان ران

یعنی درد زیادی رو تو راه رفتن تجربه میکنی

و دیگه نمیتونی بشینی یا بدویی یا از پله ها سخت بالا میری

داخل اکثر این قرص و پودر و معجونا کورتون میریزن

اگه سلامتی خودتو دوست داری حتما حتما دست بکش و برو پیش متخصص ارتوپد و بگو مصرف کردی همچین چیزیو

گلکسی فت . اون چطور بود بعد چند. وقت چاق شدی

من دو ماه خوردم 15 کیلو وزن اضافه کردم قوطیش شبیه تن ماهیه

یک ماه روزی دو تا خوردم

بعدش کم کم کنار گذاشتمش

کلا یک دوره و نیم خوردم

الان چهار ماهه که قطعش کردم

بنظرم اصلا مصرف نکن ، چاقی به چه قیمتی !یکی مصرف کرده بود استخون لگنش سیاه شده بود نیاز به تعویض مفص ...

اسمش چی بود؟ من ۳۷ کیلو بودم بعد به خاطر استرس درسام شدم ۳۴ کیلو . ورزش هم می کردم ولی اضاف نشدم . زینک و... هم تاثیر نداشت ... مجبور شدم🤦🏼♀️