2777
2789
عنوان

قرص چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 38 پست
اسمش معجون بوعلی بودتقریبا یک سال بعد از شروع مصرفم با یه درد مبهم تو قسمت ران فهمیدم نکروز گرفتم

قبل از اون درد نداشتی؟ انشالله سریعتر حالت بهتر بشه

من اولا چون فشار زیادی به پام وارد شده بود فقط زانو هام درد میکرد رفتم دکتر عکس ساده گرفت گفت احتمالا چون وزنت سریع رفته بالا اینجوری درد گرفته الان چند ماه رد شده درد پاهام کلا خوب شده

به نظرت ممکنه منم نکروز بگیرم در اینده

اسمش چی بود؟ من ۳۷ کیلو بودم بعد به خاطر استرس درسام شدم ۳۴ کیلو . ورزش هم می کردم ولی اضاف نشدم . ز ...

باید استرس کنترل کنی و سیستم ایمنی بدنت ببری بالا و برنامه ریزی داشته باشی ،

اسمش نمیدونم طرف از عطاری خریده بود وایی خیلی بده

مشخصه عامل بیشتر لاغریت استرس بوده پس اون باید کنترل بشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قبل از اون درد نداشتی؟ انشالله سریعتر حالت بهتر بشه من اولا چون فشار زیادی به پام وارد شده بود فقط ز ...

قبل از اون که درد ران شروع بشه یکی دوبار زانوی منم خیلی درد شدیدی گرفته بود که حتی نمیتونستم راه برم ولی بعدش خوب شد و فکر کردم مشکلی نیست

انشاءالله که نکروز نگرفته باشی ولی اگه خیلی میخوای مطمئن بشی یه ام آر آی بده یا با متخصص صحبت کن

قبل از اون که درد ران شروع بشه یکی دوبار زانوی منم خیلی درد شدیدی گرفته بود که حتی نمیتونستم راه برم ...

ببخشید سوال زیاد پرسیدم الان چجوری هستی لنگ میزنی یا فقط پا دردی؟ اگه عمل نکنی چی میشه؟

ببخشید سوال زیاد پرسیدم الان چجوری هستی لنگ میزنی یا فقط پا دردی؟ اگه عمل نکنی چی میشه؟

نه اشکال نداره بپرس

یکی دو ماه بعد که درد ران شروع شده بود لنگ میزدم ولی الان باز از نظر لنگش بهترم

روی زمین که الان اصلاااا نمیتونم بشینم خیلیییی درد میگیره ران و زانوم

اگه عمل نشه و به مرحله چهار که مرحله آخره نکروز هست برسم میگن درد شدیدی داره

ولی چند وقت پیش که رفتم دکتر گفت که چون جوونی نمیخواد فعلا عمل کنی شاید سال های بعد

ولی یه دکتر دیگه میگه باید عمل بشه