2777
2789
انگار همین دیروز بود

شمام بچه کلاس اولی داری؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره من بعضی وقتا دلم واسه دوستاو همکلاسی هامم تنگ میشه حتی😅البته بعضی هارو میبینم هنوزم🥰

جالبیش میدونی چیه رفتن تو همون مدرسه ایی ک من بودم 😍😍

کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
اره ۴تا باهم

۴ قلو یعنی دیگه؟😍

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

۴ قلو یعنی دیگه؟😍

3قلشون از خانم دومی

یه قلم از خانم اولی

ولی باهم اومدن چهارتا

کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
منم دبیرستانی که مادرم درس خونده بود، درس خوندم😄حس جالبیه

خیلی کم برا دخترام کلی ذوق دارم

جالبیش میدونی چیه رفتن تو همون مدرسه ایی ک من بودم 😍😍

منم دبیرستانی که مادرم درس خونده بود، درس خوندم😄

حس جالبیه

اره

ای خدا 🥰🥰

منم رفتم تو مدرسه برا ثبت نام مدیر مدرسه قبلا مربی ورزش خودم بود اونم منو می شناختش😅

ی حس خوبی میده ب آدم انگار دوباره بچه شدی

کلاس چندمی هستن بسلامتی؟؟

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

3قلشون از خانم دومی یه قلم از خانم اولیولی باهم اومدن چهارتا

آها🙄

خدا حفظشون کنه

ای خدا 🥰🥰منم رفتم تو مدرسه برا ثبت نام مدیر مدرسه قبلا مربی ورزش خودم بود اونم منو می شناختش😅ی حس ...

مرسی همچنین جوجوی شما

کلاس اول