بستنی0شکلاتی مدیر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 3457 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 76 پست خانوما بیاین بحرفیم خیلی خوابم میاد بچم نمیزاره بخوابم حسش نیس از جام بلندشم 😅🤣🤣 خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕 امروز | 08:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 7541 انگار همین دیروز بود شمام بچه کلاس اولی داری؟ رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
بستنی0شکلاتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 3457 انگار همین دیروز بود آره من بعضی وقتا دلم واسه دوستاو همکلاسی هامم تنگ میشه حتی😅البته بعضی هارو میبینم هنوزم🥰 خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 752 شمام بچه کلاس اولی داری؟ اره ۴تا باهم کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 752 آره من بعضی وقتا دلم واسه دوستاو همکلاسی هامم تنگ میشه حتی😅البته بعضی هارو میبینم هنوزم🥰 جالبیش میدونی چیه رفتن تو همون مدرسه ایی ک من بودم 😍😍 کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
بستنی0شکلاتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 3457 جالبیش میدونی چیه رفتن تو همون مدرسه ایی ک من بودم 😍😍 کی بچه هات؟؟ خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 7541 اره ۴تا باهم ۴ قلو یعنی دیگه؟😍 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 752 ۴ قلو یعنی دیگه؟😍 اره کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 752 کی بچه هات؟؟ اره کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 752 ۴ قلو یعنی دیگه؟😍 3قلشون از خانم دومی یه قلم از خانم اولیولی باهم اومدن چهارتا کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 752 منم دبیرستانی که مادرم درس خونده بود، درس خوندم😄حس جالبیه خیلی کم برا دخترام کلی ذوق دارم کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 7541 جالبیش میدونی چیه رفتن تو همون مدرسه ایی ک من بودم 😍😍 منم دبیرستانی که مادرم درس خونده بود، درس خوندم😄حس جالبیه رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
بستنی0شکلاتی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 3457 اره ای خدا 🥰🥰منم رفتم تو مدرسه برا ثبت نام مدیر مدرسه قبلا مربی ورزش خودم بود اونم منو می شناختش😅ی حس خوبی میده ب آدم انگار دوباره بچه شدیکلاس چندمی هستن بسلامتی؟؟ خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 7541 3قلشون از خانم دومی یه قلم از خانم اولیولی باهم اومدن چهارتا آها🙄خدا حفظشون کنه رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 752 ای خدا 🥰🥰منم رفتم تو مدرسه برا ثبت نام مدیر مدرسه قبلا مربی ورزش خودم بود اونم منو می شناختش😅ی حس ... مرسی همچنین جوجوی شماکلاس اول کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 752 آها🙄خدا حفظشون کنه ممنونم کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم