2777
2789
عزیزم😍😍😍😍😍 به سلامتی ،وای وای حواست باشه دوتا پسر شیطیون نقشه برات نکشن 

سلامت باشی انشاالله نی نی شما هم سالم باشه

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خیلیا 11 هفته میرن فقط میخوام بدونم کسی جنسیت رو تو 11 هفته فهمیده یا نه  

میگم من 11هفته نشنیدم آخر 12هفته میرن که همه چیز مشخص باشه و طرف دوباره نره سونو چون ضرر داره مگر به تشخیص پزشک 

توی 11 هفته خیلی چیزای مهم مشخص نمیشه مثلا اگر بری نسل امید برات انجام نمیده حتما باید سر وقت بری وگرن هفته زود باشه انجام نمیده چون ریسک دیده نشدن خیلی از عوامل بالاست تازه نسل امید که بهترین و دقیقترین هست

ای جان 🤗🤗🤗 منم دوتا فسقل پسر دارم...خیلی حس خوبیه😍 ایشالا بسلامتی دنیا بیان😙

خیلی ممنون انشاالله گل پسراس شما هم سالم باشن... 

دوقلو بودن؟؟؟

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
میگم من 11هفته نشنیدم آخر 12هفته میرن که همه چیز مشخص باشه و طرف دوباره نره سونو چون ضرر داره مگر به ...

دکتر به من گفت 11 هفته برو که اگه یوقت خدایی نکرده مشکلی بود سقطش راحت باشه وگرنه همه دکترا غربالگری از 11 تا 13 هفته میزنن از 13 هفته دیگه فایده نداره چون نشون نمیده من خیلی رو شنیدم که رفتن 

خودشناسی DNA plus
دکتر به من گفت 11 هفته برو که اگه یوقت خدایی نکرده مشکلی بود سقطش راحت باشه وگرنه همه دکترا غربالگری ...

اگه دقت کنین من توی هر دو پیعامم بهتون گفتم بنا به تشخیص پزشک