هستی۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 2540 عنوان کمک.....سوختم.... 386 بازدید | 45 پست بچه ها کنسرو نخود فرنگی گذاشتم جوشید،تا باز کردم فیش ریخت رو یه طرف صورتم و چشمم،چیکار کنم ردش نمونه؟ اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ 1397/03/31 | 11:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 2540 پسرم واکسن زده دیروز،بیقراره،کسب هم خونه نیست جز من و بچه ها اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
هستی۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 2540 عسل زدم،برم پس بشورمش اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
Farfari__mamane_ferferi عضویت: 1394/12/19 تعداد پست: 22454 پماد سیلور داری بزن روش نداری روغن ماهیجاش تاول زده؟ پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
balaaa عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 21591 روغن مایع بزن روش سوزشش میفته مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋 خاطرات من خداحافظ👋 لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
آراگوناث عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 8095 یه ژل آلوئه ورا سی گل هست ما هر وقت توی خونه مون کسی میسوزه از اون استفاده میکنیم. البته اگر نداری فعلا سفیده تخم مرغ بزن تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
هستی۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1396/03/05 تعداد پست: 2540 چشممو چیکار کنم؟ اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
سفالینه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 22036 فقط سفیده تخم مرغ . معطل نکن در جا بزن .ولی ردش نمی مونه نگران نباش با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
nika1990 عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 عسل زدم،برم پس بشورمش عسل خوبه برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
آراگوناث عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 8095 ماست نزنی ها پوستت نازک میشه تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.