2777
2789
عنوان

جدا بشم یانه

196 بازدید | 16 پست

از اول عقد چون شوهرم پول نداشت و دانشجو بود دخالت میکردن خانواده ها

منو شوهرم اوایل خونه بابام بودیم و وام گرفته بود و میگفت میخواد اینکارروکنه بابام زنگ میزد پدرشوهرم میگفت همه رو

یا مثلا ما به پدرشوهرم میگفتیم شهر دانشگاه شوهرمیم ولی بابام زنگ میزد به بهانه ای و میگفت خونه منن

الانم بعد بچه دار شدن دخالت میکنن و هر بار اومدن خونه من دعوا کردن

من از خانوادم خواستم کمک مالی کنن و نصف ماشین و خونه پول مامانمه بعد الان پدرشوهرم میگه همش مال پسرمونه واگه نگیری همه خونه و ماشینو پشت شوهرت نیستی و قطع ارتباط با خانوادتی و گفت اگه سند ماشین و خونه رو نگیری با زور و هرچی میگیریم(آبرو براشون مهم نیست) .و فامیلای من میگن مگه مریضی داشتی علیل بودی که کمک مالی گرفتی

شوهرم کلا پشت خانوادشه

میخوام کمک مالی خانوادمو پس بدم ک اینهمه حرف نباشه ولی از اونطرف میگن همشو بنام پسرمون بزن وگرنه هرچی گفتیم بگو چشم و سرت پایین و حرف نزن و ما اخلاقمون کلا بده

اگه بخوام جدا بشم هم آبروم میره و هم بشدت از بابام میترسم و بچه هم دارم

اگه فقط سهم شوهرمو بگیرم و خونه بگیریم چون پولش خیلی کمه باید بریم محله پدرشوهرم پایین شهر زندگی کنیم (الان بالاشهریم و برادرشوهرام میگه چرا با پول بقیه خونه خریدید و پله پله پیشرفت کنید)

کلا با زناشون بدرفتاری میکردن و وضع مالیشان اوکی نیست الان خانومای خانواده شوهرم همش شوهرم رو پر میکنن

راه من از خانواده ام دوره

راهنماییم میکنید چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم❤️ در اینطور مسائل بهتره نظر روانشناس و الویت قرار بدین به نی نی سایت اینجا مفید هست ولی د ...

صحبت کردم اول با چندتا روانشناس و وکیل

میخوام کسی ک بچه داره ببینم چطوریه