2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 81 پست
اخییی. قرص خورد؟؟ اکثرا پشیمون میشن لحظات اخر

سم بود همچین چیزی

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم از اشناهام خودکشی کرده:)

خدا رحمتش کنه🥲

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

اینجا حداقل امید داری که یه روز با مرگ طبیعی از این دنیا می ری و همه مشکلاتت تموم می شه. ولی اونجا ...

منبع حرفتون؟؟اینکه هرگز بهشت نمیره و جایی بین بهشت و جهنم میره

امید را مادری با نام وطن یاد ما داد...🇮🇷

زن همسايمون با پنكه خودشو حلق اويز كرد طفلي. رفته بود به خواب كسي،گفته بود لحظه اخر پشيمون شدم ولي ن ...

الهی چقد سخت

خدا رحمتش کنه و از خطاش بگذره

سخت می خواهم ک در آغوش تنگ آرم تورا،هر قدر افشرده ای دل را بیفشارم تورا....🫀

برای چی خودکشی کرد؟؟؟

تو پیام بعدی توضیح دادم گلم

هم به خودش هم به مادرش ظلم کرده.

چه میشه گفت :)

من شنیدم که لحظه های اخر طرف پشیمون میشه از خودکشیاون لحظه های اهر که راه برگشت نداری خیلی دردناک 😔 ...

اره. الان نوشتم مال همسايمون رو طفلي

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

پارسال همسایمون خودکشی کرد. 8صب همه همسایه ها خواب خودشو ازپشت بام انداخت تو حیاط مشترک ساختمان .چه ...

وای خدا

این دختر تا یادش افتادم الان زدم زیر گریه ،

چقد بده......

آدمی که هیچ راهی نداره چیکار کنه آخهزندگی با افسردگی ونا امیدی خیلی سخته

عزيزم سختي كه همه داريم.

راهش هم توكل و اميد به خداست.

خودكشي ميگن گناه بزرگيه چون بخاطر نااميدي از خداست.

نا اميد شدن از خدا خيلي بده.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

امیدوارم هیچ کس هیچ وقت ذره ای حتی فکرم بهش نکنه

الهی آمین