2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 81 پست
تک دختر و تنها همدم مادرش بودمامانش هر وقت منو میبینه انقد بغلم میکنه میگه یاد دخترم میفتم🥲

هم به خودش هم به مادرش ظلم کرده.

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

درسته ...

پارسال همسایمون خودکشی کرد. 8صب همه همسایه ها خواب خودشو ازپشت بام انداخت تو حیاط مشترک ساختمان .چه روز بدی بود چقدر وحشتناک بود

اونروز کل همسایه ها اعصابشون داغون من که هیچی نتونستم بخورم

همش میگفتم خدایا خودت بگذر ازش اشتباهی کرد

دختر مجرد بود .دختر بدی هم نبود ..نمبدونم چرا اینجوری کرد

خدا رحمتش کنه واسش دعاکنید خدا ببخشتش.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظرم ...ادم یبار بمیره بهتره تا تو این زندگی روزی صدبار بمیره

اینجا حداقل امید داری که یه روز با مرگ طبیعی از این دنیا می ری و همه مشکلاتت تموم می شه. ولی اونجا تا ابدیت با اون احساسات بد همراه هستی.

کسی که خودکشی می کنه حتی اگه بخشیده هم بشه بهشت نمی ره یه طبقه ای هست بین بهشت و جهنم اونجا می ره.

از نظر بهشتی ها اونجا جهنمه. از نظر جهنمی ها اونجا بهشته

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

چرا میگن بنظرت؟مگه تصمیم قطعی نگرفتن؟ پس چرا لحظه آخر میگن نجاتمون بدین

چون همه چیز رو سرسری گرفتن

فک میکنن بچه بازیه

وقتی میفهمن ک مرگ واقعا منتظرشونه پشیمون میشن

سخت می خواهم ک در آغوش تنگ آرم تورا،هر قدر افشرده ای دل را بیفشارم تورا....🫀

اینجا حداقل امید داری که یه روز با مرگ طبیعی از این دنیا می ری و همه مشکلاتت تموم می شه. ولی اونجا ...

ای وای جدی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

دقیقا کیسای خودکشی دقیقه ی آخر میگن نذارید بمیرمچن نمونه میشناسم و دیدم

زن همسايمون با پنكه خودشو حلق اويز كرد طفلي.

رفته بود به خواب كسي،گفته بود لحظه اخر پشيمون شدم ولي نتونستم خودمو نجات بدم

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

علت خودکشیش چی بود؟

فکنم سر این بود با زور با پسر عموش نامزد کرد اون بنده خدا هم نمیخواستش

که بعد خیلیا کتمان کردن میگفتن نه این نبود

ولی خب کلا فامیلاشون کلا این مدلی بودن دختر فقط با پسر عموش، حق ازدواج دارع

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

نمیدونم فک میکنم اون دنیا راحت تره ....این دنیا ک نفس کشیدن هم عذابه

آیه ۲۹ و ۳۰ سوره نسا

ای اهل ایمان! اموال یکدیگر را در میان خود به باطل [و از راه حرام و نامشروع] مخورید، مگر آنکه تجارتی از روی خشنودی و رضایت میان خودتان انجام گرفته باشد. و خودکشی نکنید؛ زیرا خدا همواره به شما مهربان است

و هر كس از روى تجاوز و ستم چنان كند،به زودى او را در آتشى (عظيم) وارد سازيم و اين كار، بر خداوند آسان است.

امید را مادری با نام وطن یاد ما داد...🇮🇷

زن همسايمون با پنكه خودشو حلق اويز كرد طفلي. رفته بود به خواب كسي،گفته بود لحظه اخر پشيمون شدم ولي ن ...

وای چه وحشتناک😭😭

بنظرم ...ادم یبار بمیره بهتره تا تو این زندگی روزی صدبار بمیره

اتفاقا با خودكشي، روح ادم تا روز قيامت به همون شيوه خودكشي ميميره. يعني مثلا اگر طرف خودسوزي كرده هي ميسوزه ميسوزه دوباره از اول تا قيامت

ولي مرگ طبيعي ديگه اينجور نيست

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

چون همه چیز رو سرسری گرفتنفک میکنن بچه بازیهوقتی میفهمن ک مرگ واقعا منتظرشونه پشیمون میشن

چه وحشتناااککک

لطفا مردای گوزباقالی و چسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒🎀🐊

خب این دنیا هم اذیتیمخدا چرا اینجوریه نه میزاره تموم کنیم نه درست میکنه

امیدوارم خودش بزودی دست به کار شه دیگه...

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.